Samsung stvara beskonačne mogućnosti za sportaše i gledatelje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu uz službenu temu „Otvoreno uvijek pobjeđuje“

Tvrtka Samsung, globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, predstavila je svoju službenu temu za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024. godine, pod nazivom „Otvoreno uvijek pobjeđuje“. Porukom se iskazuje uvjerenje tvrtke Samsung da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajan uspjeh koji otvara nova gledišta i beskrajne mogućnosti. Poruka će biti središte Samsung programa za Pariz 2024. i predstavit će se kroz različite aktivacije koje će se odvijati prije i tijekom Igara, kao i uz pomoć iznimnih sportskih ambasadora tima Samsung Galaxy.

Samsung odražava olimpijski duh i omogućava značajno povezivanje, još od svojih prvih Olimpijskih igara 1988. godine“, rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. „U Parizu 2024., najnovija inovacija i tehnologija tvrtke Samsung podržat će organizaciju Igara i pomoći će ostvariti obećanje da će to biti najotvorenije Igre do sada. Poruka „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ prikazuje usklađene vrijednosti i bit će istaknuta tijekom Samsung programa za Pariz 2024."

Članovi Samsung Galaxy tima bit će glavni nositelji poruke „Otvoreno uvijek pobjeđuje“, i pokazati tijekom priprema kako Samsung pomaže sportašima i obožavateljima da budu otvoreni za nove mogućnosti zahvaljujući njegovim tehnologijama. Svaki sportaš u Samsung Galaxy timu, među kojima je britanska skateboard zvijezda i dugogodišnja ambasadorica brenda Sky Brown, zna iz prve ruke da otvoren um vodi do pobjede, u sportu i izvan njega.

Samsung već gotovo četiri desetljeća unaprjeđuje iskustvo Olimpijskih i Paraolimpijskih igara — podržavajući sportaše", rekao je Tony Estanguet, predsjednik OI u Parizu 2024. „Dok težimo stvoriti 'široko otvorene Igre', uvjereni smo da će duboko usađeno vjerovanje tvrtke Samsung u otvorenost, kao i njegova inovativna mobilna tehnologija, odigrati ključnu ulogu na Igrama u Parizu 2024. Zajedno ćemo s ponosom uključiti, inspirirati i unaprijediti Olimpijske i Paraolimpijske igre, kako za sportaše, tako i za gledatelje."

Samsung Galaxy tim za Pariz 2024.

Samsung Galaxy tim za Pariz 2024. čini preko 25 olimpijaca i paraolimpijaca, uključujući britansku skateboardericu Sky Brown, španjolsku prvakinju u badmintonu Carolinu Marin, francuskog skateboarding junaka Auréliena Girauda, američku B-girl1 Grace "Sunny" Choi, njemačkog para sprintera Johanness Floorsa i južnokorejsku nogometnu ikonu Sona Heung-mina — s još imenovanja u planu. Tim uključuje nekoliko sportaša iz nekih od najnovijih sportskih disciplina Igara — skateboardanja, surfanja i breakinga — koje, poput tvrtke Samsung, dijele osnovne vrijednosti otvorenosti uma i samoizražavanja.

Ponosni smo podržati ovaj nevjerojatan tim sportaša i poželjeti im dobrodošlicu u Samsung obitelj," dodala je Stephanie Choi. „Nisu samo inspiracija kao ljudi na terenu i izvan njega, već ostavljaju traga i u svojim zajednicama te utječu na sljedeću generaciju. S uzbuđenjem ćemo, zajedno s Samsung Galaxy timom, poticati obožavatelje diljem svijeta da se otvore novim mogućnostima u svakodnevnom životu."

Članovi tima su i 15-godišnja skateboarderica Rayssa Leal, koja je postala najmlađa Brazilka koja je ikada sudjelovala na Olimpijskim igrama osvojivši srebro u Tokiju 2020. godine, Yeri Kim, južnokorejska breakdancerica bez granica koja je unatoč oštećenju sluha uspjela zauzeti vrh svoje discipline, Jagger Eaton (SAD), koji promiče kulturu otvorenosti uma u skateboardingu, surferi Johanne Defay (Francuska), John John Florence (SAD) i Jack Robinson (Australija), koji nisu samo žestoki konkurenti na valovima, već i snažni zagovornici oceana i klime, te paraolimpijci Madison de Rozario (Australija) i Ugo Didier (Francuska) koji koriste svoje platforme kako bi potaknuli dostupnost i inkluzivnost u sportu i društvu.

Samsung je već dugo dio Paraolimpijskih igara, a jedna od najvećih privilegija za paraolimpijaca jest partnerstvo s brendom koji snažno podržava paraolimpijski pokret. Tehnologija trenutno igra ogromnu ulogu, posebno u paraolimpijskim i ženskim sportovima. Mogućnost izravne interakcije s obožavateljima ubrzala je napredak pokreta brže nego išta drugo.", istaknula je Madison de Rozario.

Presretna sam što sam dio Samsung Galaxy tima. „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ podsjeća me na otvorenost uma koju možemo stjecati kroz natjecanje - ponekad pobjeđujemo, ponekad gubimo, što predstavlja izazov za mnoge aspekte nas samih. Razmišljamo o tome kako možemo evoluirati, i mislim da je to oblik otvorenog načina razmišljanja.", rekla je Johanne Defay.

Biti dio Samsung Galaxy tima znači mi sve. Kao netko tko pristupa skateboardingu na drugačiji način, biti dio brenda koji radi isto je nevjerojatno. „Otvoreno uvijek pobjeđuje“, za mene, znači inkluziju svih. Mislim da Olimpijske igre nisu samo sjajno vrijeme za sve da se okupe i navijaju za svoju zemlju, već i prilika da rade ono što vole na svjetskoj pozornici. Ja uvijek ostajem otvoren prema skateboardingu jer vjerujem da je to jedna od najotvorenijih aktivnosti kojom se možete baviti.", dodao je Jagger Eaton.

Više informacija o tome kako će se „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ oživjeti, na koji će način Samsung poboljšati iskustvo Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu 2024., i dodatnim sportašima iz Samsung Galaxy tima, bit će objavljeno kako put prema Igrama bude napredovao.

1 B-girl se odnosi na žensku breakdancericu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt