ZDRAVKO ČOLIĆ RASPRODAO DVA KONCERTA POVODOM DANA ŽENA U VARAŽDINSKOJ ARENI

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, a po mnogima i glazbeni fenomen s ovih područja, pravi je dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje. Da je tako, svjedoče i varaždinski koncerti povodom Dana žena. Ulaznice za prvi najavljeni koncert, 8. ožujka, rasprodane su u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka. Danas, mjesec i pol dana do koncerata, ulaznica više nema ni za drugi datum.

Već pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, što ne čudi s obzirom da su neke od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput 'Ti si mi u krvi', 'Kao moja mati', 'Jedina', 'Noć mi te duguje', 'Moja draga', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Krasiva', 'Ti možeš sve,' posvećene upravo ženama te ih mnogi smatraju i najljepšim odama njima.

 

Regionalni miljenik žena tako će njihov Dan provesti u najljepšem mogućem okruženju te pjesmom zagrliti nekoliko tisuća žena, kao i njihovih pratnji, u varaždinskoj Areni, dvije večeri zaredom.

 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt