Poliklinika Analiza obilježava Svjetski dan borbe protiv raka s 20% popusta na VEGF testiranje

 

Poliklinika Analiza povodom Svjetskog dana borbe protiv raka nudi 20% popusta na VEGF test, ključni tumorski marker širokog spektra. Ovom inicijativom, cilj je poduzeti korake koji će olakšati pristup vrhunskoj medicinskoj skrbi.

Vascular Endothelial Growth Factor (VEGF) predstavlja revolucionarni tumorski marker s visokom osjetljivošću. Analizom VEGF-a, mogu se otkriti gotovo svi solidni tumori, pružajući ključne informacije o riziku i potrebnim terapijskim pristupima. Analizin VEGF test je dizajniran da bude ne samo osjetljiv, već i pouzdan, omogućavajući pacijentima da budu mirni u pogledu rane dijagnostike i praćenja terapije.

U borbi protiv raka, rana dijagnoza je ključna. Ovom prilikom, Poliklinika Analiza pruža priliku svima da pristupe vrhunskoj dijagnostici uz značajnu uštedu. Njihov stručni tim pružit će vam potrebne informacije o postupku, a rezultati će biti brzi i pouzdani. VEGF testiranje koristi Quantum Dot tehnologiju koju je u Hrvatsku prva uvela Poliklinika Analiza. Radi se o tehnologiji kvantne točke, korisnoj u laboratorijskim dijagnostičkim postupcima koji uključuju pretrage krvi, praćenje tumorskih markera, dijagnostiku infektivnih bolesti poput infekcije Helicobacterom pylori i istraživanje biokemijskih procesa u stanicama i tkivima.

U Poliklinici Analiza, Quantum Dot tehnologije koristi se za preciznu detekciju i označavanje određenih proteina ili antigenskih molekula. Pojednostavljeno, kvantna se točka u uzorku krvi ili nekom drugom biološkom uzorku, veže na specifičan protein ili antigen, ako je on u uzorku prisutan. Prisutnost proteina ili antigena se potom određuje fluorescentnom detekcijom, a zabilježena svjetlost omogućava preciznu kvantitativnu analizu. Za otkriće i stvaranje kvantne točke znanstvenici Moungi Bawendi, Louis Brus i Aleksey Ekimov osvojili su Nobelovu nagradu za kemiju.

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt