Poznati glumci, spisateljica i pjevač o ljubavi na novoj Ženskoj priči

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić će u drugoj ovogodišnjoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu USUSRET VALENTINOVU, ugostiti kazališnu, filmsku i televizijski glumicu Natašu Janjić Medančić, spisateljicu i eksperticu emisije „ Brak na prvu“ Sanelu Kovačević Nelly, potom glazbenika, pjevača, novinara i voditelja Roberta Marekovića te glumca i komičara Zlatana Zuhrića Zuhru.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 07.veljače 2024 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 098 /917 8802 11 ili na zenskaprica.sax@gmail.com

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Jasna Zlokić, Tereza Kesovija, Tajči, Ecija Ojdanić, Ella Dvornik, Leona Paraminski, Zrinka Cvitešić, Lucija Šerbedžija, Zdenka Kovačiček, Daniela Trbović, Anđa Marić, Jelena Veljača, Antonija Blaće, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Barbara Kolar, Alka Vuica, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Morana Zibar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Andrija Jarak, Davor Bilman, Duško Ćurlić, Željko Pervan, Zoran Špajc, Tarik Filipović, Zuhra, David Skoko, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Ribafish, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak, Vedran Mlikota i mnogi drugi.

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske price i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u drugom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2024

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt