PR-1970-TE U MODERNIM SILUETAMA U KOLEKCIJI S/S24 H&M STUDIO

Moderne siluete na tragu su opuštenih stilova 1970-ih , što je rezultiralo kolekcijom S/S24 H&M Studio koja se ističe jednostavnim stilom. Potkrijepljena modnim pomakom prema pragmatičnoj odjeći, kolekcija upućuje na ležernu lakoću glazbenih umjetnika.

Kolekcija H&M Studio S/S24 bit će dostupna na hm.com od 12.ožujka 2024.

 

Moda je u praktičnom raspoloženju za proljeće, fokusirana na arhetipove garderobe – oštar kaput, pouzdane traperice, laskavu haljinu – koji odaju tiho samopouzdanje. Htjeli smo uhvatiti taj nenametljivi osjećaj s prekrasno krojenim suvremenim komadima koji usprkos tome potiču želju, lako se prenoseći iz dana u noć i iz sezone u sezonu,”

Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica i voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u

 

Blijedoplavi kožni kaput odaje jednostavnu sofisticiranost uz opušteni kroj, uključujući sako oštrih ramena. Pripijeni i lepršavi traper odiše ležernim sjajem zajedno sa salonkama prošaranim kamenčićima. Kako pada noć, mini haljina s printom zmijske kože daje suptilnu retro notu uz laskavu goruću narančastu maksi haljinu. Modni dodaci obuhvaćaju glatke kožne čizme do koljena, kožne mule s niskom potpeticom i odvažan nakit od kamenčića. Prepoznatljiva podstavljena torba H&M Studio, stalni favorit kroz godišnja doba u različitim bojama i veličinama, vraća se u smanjenoj varijanti s otiskom zmijske kože. Kolekcija naglašava visokokvalitetne materijale, s nizom održivijih i konvencionalnijih materijala. Izdvajamo kožu bez kroma, vrhunsku vunu, organski pamuk i Infinna, celulozno vlakno napravljeno od tekstila koji se koristi nakon upotrebe.

S talijanskim modelom Vittoria Ceretti u glavnoj ulozi, kampanju S/S24 fotografira Dan Jackson.

 

“Ove sezone dizajnerski tim je imao na umu kreativce slobodnog duha, u pokretu i spremne na avanturu. Osvrćući se na pravila odijevanja iz 1970-ih i prožimajući ih suvremenom hladnoćom, željeli smo kolekciji dati vrlo sofisticiran dojam, s herojskim predmetima poput kožnog kaputa ili fantastičnog para čizama do koljena koje možete nositi u mnogo različitih kombinacija,”

Linda Wikell, dizajnerica koncepta u H&M studiju

 

H&M STUDIO

Pokrenuta 2013. godine i razvijena od strane internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu, H&M Studio limitirane kolekcije predstavljaju se nekoliko puta godišnje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt