Egipatska manekenka s hrvatskom adresom oduševila na Paris Fashion Weeku

Talentirana egipatska manekenka Nesrin Sanad, koja je adresu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zamijenila onom u Istri, u Hrvatskoj, ponovno je očarala modnu scenu na nedavno održanom Paris Fashion Week-u. Njezin stil, koji spaja arapsku estetiku i europsku modu, izdvojio se na modnim revijama francuske prijestolnice. Sanad je predstavila brendove dizajnera poput Ika Butoni, Laith Maaloufa, Phan Huya, Rubina Singera i mnogih drugih.

Mirno okruženje svog imanja u Istri barem jednom mjesečno mijenja za glamur i dinamiku svjetskih modnih metropola, a njeno ime može se čuti hodnicima najpoznatijih tjedana mode diljem svijeta. Iako nije rođena u Hrvatskoj, jedna je od rijetkih osoba s prostora Hrvatske, ali i regije, koja je uspjela zakoračiti na svjetske modne piste. Sanad je ove godine imala priliku predstaviti kreacije dizajnera koji dolaze iz Hong Konga, Jordana preko Vijetnama pa sve do Sjedinjenih Američkih Država.

Elegancija i fluidnost kreacija svjetskih modnih imena

Ika Butoni predstavila je najnoviju kolekciju na reviji koju je Sanad zatvorila u prekrasnoj haljini u nijansama zelene, smeđe i zlatne boje. Haljina je zračila elegancijom i lakoćom. Zahvaljujući brendu Bully Blocker i make up artistici Olgi Godini, Nesrin je izgledala besprijekorno. Za frizuru su bile zadužene iskusne hair stilistice Trish i Odete DaSilva.

U duhu inovacija i modernog stila, dizajner Laith Maalouf, u suradnji sa Sanad, predstavio je svoju viziju elegancije kroz sofisticiranu bež haljinu dopunjenu pažljivo odabranom torbicom. Phan Huy, poznat po svojoj ljubavi prema bojama i uzorcima, odabrao je Sanad da predstavi crveno-nude haljinu koja simbolizira hrabrost i čistotu, a njegova kolekcija ponajviše se ističe dinamičnošću i svježinom. Američki dizajner Rubin Singer, čiju je reviju Sanad i zatvorila, otkrio je moćnu crno-plavu kreaciju, haljinu fluidnog dizajna kojoj je ova manekena dodala posebnu vrijednost.

Brojne poznate osobe među gostima revija

Ugledna modna tvrtka Paris Fashion Air, koju su osnovali ukrajinska haute couture dizajnerica Veronika Jeanvie i njezin suprug Tito San, organizirala je revije Maaloufa, Huya, Singera i još desetak dizajnera. Revijama su prisustvovale brojne poznate osobe i reality zvijezde poput Kate Moss, Julie Fox, Zoe Kravitz i mnogih drugih. Inače, ova modna organizacija okuplja dizajnere, modele i ljubitelje mode iz cijelog svijeta. Global Collective, renomirana je platforma koja predstavlja nove dizajnere diljem svijeta, a organizirala je i reviju Ike Butoni.

Među ostalim, Sanad je bila gost i nekoliko privatnih događaja, poput VIP večere u čast 30 godina karijere kineske dizajnerice s adresom u New Yorku, Vivienne Tam. Primjerice, tijekom protekle "modne" godine, Sanad je na nekoliko značajnih događanja tijekom Paris Couture Week-a nosila kreacije naše Matije Vuice, sve prisutne ostavljajući itekako ne ravnodušnim.

Nesrin gaji strast prema modi, glumi i umjetnosti, a iza sebe ima brojne uspjehe u svijetu mode i filma. Surađivala je s nekima od najvećih modnih brendova i svjetski priznatim dizajnerima, a krasila je i naslovnice mnogobrojnih časopisa. Njen stil može se opisati kao spoj modernog i bezvremenske elegancije.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt