NOVO : SuperStar linija| Posvjetljivanje i hidratizacija kože

Istina je da njega kože postaje sve važnija i trenutno je jedan od važnih trendova u kozmetičkoj industriji. Suvremeni način života, izloženost zagađenju, UV zrakama, stres i drugi čimbenici mogu imati veliki utjecaj na zdravlje kože. Stoga je redovita njega kože ključna za njezin zdrav izgled i funkcionalnost.

Važno je uzeti u obzir individualne potrebe kože jer one mogu varirati ovisno o tipu kože, dobi, genetici i čimbenicima okoliša. Redovito čišćenje, hidratacija, zaštita od sunca i korištenje pravih proizvoda za njegu kože ključni su koraci u održavanju zdrave i blistave kože.


Kod njege kože također je važno voditi računa o prirodnim sastojcima i proizvodima koji ne sadrže agresivne kemikalije jer teška kozmetika može opteretiti kožu i izazvati negativne reakcije. Stoga se sve više ljudi okreće prirodnoj i organskoj kozmetici koja nudi nježnu, ali učinkovitu njegu kože.


NOVA linija FaceBoom SuperStar dizajnirana za rješavanje specifičnih problema kao što je dehidrirana koža bez sjaja. Proizvodi koji pružaju hidratantne i posvjetljujuće učinke mogu biti od velike pomoći u vraćanju zdravog i blistavog izgleda koži po izrazito pristupačnim cijenama.


Vlaženje je ključno za održavanje zdrave kože, jer pomaže regulirati njezinu hidrataciju i sprječava isušivanje. Proizvodi trebaju sadržavati hidratantne i hranjive sastojke koji pomažu vratiti i održati prirodnu vlažnost kože.


U liniji SuperStar pronaći ćete samo dobre sastojke:

 

• Kukui ulje - omekšava i obnavlja suhu i oštećenu kožu. Smiruje iritaciju.

• Ulje avokada - sprječava isušivanje kože i usporava proces starenja.

• Ekstrakt kakadu šljive- Bogat izvor vitamina C koji uljepšava kožu i daje joj blistav izgled.

• Hijaluronska kiselina - zaglađuje, vidljivo poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.

• Ulje crnog ribiza - umiruje i omekšava kožu. Vlaži, hrani i obnavlja kožu.

• Ekstrakt guarane - čini kožu elastičnijom i poboljšava njen tonus.

• Babassu ulje - Hrani, omekšava i tonizira, savršeno vlaži i jača kožu.

• Betain - ima snažan hidratantni učinak


Prednosti:​

Više od 90 % prirodnih sastojaka

• 100 % veganski pruža učinak hidratacije i posvjetljivanja
• Odobreno od PETA-e
• atraktivan trendi dizajn u Instagram boji s nekonvencionalnim detaljima

 

Slika, ki vsebuje besede toaletne potrebščine, besedilo, kozmetika, steklenica

Opis je samodejno ustvarjen

Hydrating and Illuminating Face Wash (8.99€)

Supermoć ove pjene je što može čistiti i vlažiti u isto vrijeme. Prirodna, veganska formula posvjetljuje, osvježava i vlaži. Savršeno je za sve tipove kože i čini čuda da se riješi sive kože bez sjaja.

 

 

 

 

 

 

 

Slika, ki vsebuje besede besedilo, vizitka, logotip, oblikovanje

Opis je samodejno ustvarjenMake-up Removal Butter (9.99€)

Kremast poput maslaca. Zapravo, smatrajte ga svojim potpuno prirodnim, veganskim maslacem za čišćenje. Njegova glatka tekstura odmah se pretvara u ulje koje se lako nanosi u dodiru. Uklonit će svu vašu šminku - čak i vodootpornu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slika, ki vsebuje besede toaletne potrebščine, nega kože, losjon, krema za kožo

Opis je samodejno ustvarjenHydrating & Illuminating Face & Eye Cream (9.99€)

Vlaži i osvjetljava kako biste se osjećali kao prava zvijezda! Višenamjenska veganska formula djeluje na sve dijelove lica - čak i na osjetljivu kožu ispod očiju. Zbogom dehidriranoj koži. Pozdrav, osvježena, hidratizirana, odmorena i obnovljena koža.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Osim redovite njege, važna je i briga o unutarnjem zdravlju jer se zdravlje kože odražava i iznutra. Zdrava prehrana, odgovarajuća hidratacija, redovita tjelesna aktivnost i smanjenje stresa ključni su čimbenici u održavanju zdrave i blistave kože.


Međutim, važno je zapamtiti da je svačija koža drugačija i da ono što odgovara jednoj osobi ne mora odgovarati drugoj. Zato je važno osluškivati ​​svoju kožu, savjetovati se sa stručnjacima i odabrati proizvode i rutinu njege koja najbolje odgovara individualnim potrebama vaše kože.

 

BodyBoom je ekskluzivno dostupan u Bipa poslovnicama.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt