Uživajte u proljeću uz Eucerin #tvoj proljetni boost! 🌸

 

Zimski period je iza nas, a uskoro i službeno stiže proljeće. Dolaskom sunčanijih i toplijih dana naša koža treba dodatni boost kako bi bila blistava, hidrirana i zdrava. Proljeće je vrijeme novih početaka te je zimsku rutinu koja uključuje bogatiju i hranjiviju njegu potrebno zamijeniti hidratantnom njegom koja će razbuditi kožu, pružiti joj sjaj i zaštititi od sunca.

Eucerin rutina za #tvoj proljetni boost

Obogatite rutinu njege kože preparatom koji sadrži snažniju dozu aktivnijih sastojaka od sredstava za čišćenje ili hidratantne kreme. Osmišljeni kako bi nahranili, zaštitili i hidrirali kožu, ali i korigirali nepravilnosti poput hiperpigmentacija, serumi za lice izvrstan su sljedeći korak u svakodnevnoj rutini - nakon čišćenja i prije hidracije. Bilo da vašoj koži nedostaje hidracije, blistavosti ili ujednačenosti bogati asortiman Eucerin njege krije serum upravo za vaš tip kože.

  • Rutina za trenutnu hidraciju

Podarite svojoj koži trenutnu hidraciju uz Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster i Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njeguOvi iznimno lagani osvježavajući boosteri gelaste strukture imaju trostruki učinak: ispunjavaju fine linije, aktivno obnavljaju i koži trenutno pružaju vlažnost koja traje do 72 sata. Hijaluronska kiselina pomaže povećati hidraciju i učinkovito ispunjava bore. Prikladni za sve tipove kože, hidratantni i osvježavajući serumi nanose se prije dnevne, odnosno noćne kreme.

  • Nova generacija anti-age njege

Starenje je prirodan proces, no vidljivi znakovi starenja mogu se smanjiti odabirom odgovarajuće anti-age njege. Lagane i brzo upijajuće teksture u obliku seruma prikladna su anti-age njega koju jednostavno možete uklopiti u svoju svakodnevnu rutinu i ubrzo uvidjeti mnogobrojne anti-age učinke. Za zrelu kožu upotrijebite Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum koji ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože te smanjuje hiperpigmentacije i sprječava ponovno pojavljivanje neželjenih tamnih mrlja.

  • Svjež i blistav izgled uz tri moćna sastojka

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A prikladan je za sve tipove kože. Inovativno pakiranje otpušta vitamin C i aktivira njegovu snagu trenutno uz vidljive rezultate u samo sedam dana primjene. Snažni serum s vitaminom C potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože, štiti od slobodnih radikala i ispunjava fine linije i bore.

  • Serumi protiv hiperpigmentacija

Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting serum i Anti-Pigment dvofazni serum za potpuno blistav ten smanjuju hiperpigmentacije i sprječavaju njihovo ponovno pojavljivanje zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj thiamidolom. Prikladni za sve tipove kože, brzo se upijaju i pomažu koži izgledati ujednačeno i blistavo.

  • Obnova kože tijekom noći

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum za sve tipove kože s trostrukim učinkom ispunjava, obnavlja i regenerira kožu za vrijeme sna. Piling s dvostrukim učinkom za korištenje tijekom noći poboljšava teksturu kože, potiče obnovu stanica kože i popunjava čak i najdublje bore.

#tvoj proljetni boost uz posebnu pogodnost

Neka ovog proljeća koža zablista uz Eucerin serume i dodatnu njegu. Samo na mojaljekarna.hr moguće je iskoristiti odličnih -30% popusta na sve Eucerin serume. Izaberite serum prema potrebama vaše kože i zablistajte!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt