Bolt Premium: Nova dimenzija vožnje na zahtjev

 

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, predstavlja Bolt Premium – novu kategoriju vožnje na zahtjev, dostupnu korisnicima u Zagrebu. Zahvaljujući Bolt Premiumu korisnici će imati prilike iskusiti ekskluzivna vozila te sa stilom stizati na sastanke, poslovne obveze i druga važna privatna događanja.

Tako će većina korisnika imati prilike voziti se u pouzdanim vozilima kao što su Volkswagen Passat, Škoda Superb ili Opel Insignia. Na raspolaganju će imati i automobile novijih godišta, a ne trebaju biti iznenađeni ni ako po njih stigne neki od vodećih luksuznih modela kao što su sofisticirana sportska limuzina Jaguar XF ili električni SUV Tesla Model Y. U prednosti komfora uvjerit će se uz Mercedes-Benz V-Class, BMW 5 seriju, kao i Audi Q7, izuzetno prostran SUV.

Kontinuirano osluškujemo potrebe tržišta i želje naših korisnika, a nakon uspješnog uvođenja programa vjernosti Bolt Plus, drago nam je što možemo predstaviti novu kategoriju vožnje na zahtjev – Bolt Premium. Ova opcija vožnje na zahtjev nudi atraktivne cijene te je dizajnirana da zadovolji različite potrebe i očekivanja naših korisnika. Uz Bolt Premium, korisnicima je dostupna šira paleta visokokvalitetnih vozila, omogućujući im da uživaju u još većoj udobnosti. Posebice prilikom putovanja na poslovne sastanke ili prilikom dolaska na svečane događaje. Osim pogodnosti za korisnike, Bolt Premium pruža priliku i za veću zaradu Boltovim partner vozačima“, izjavio je Marko Radenovićdirektor vožnje na zahtjev Bolta u Hrvatskoj.

Iznos usluge kretat će se od 1,49 eur za start, 0,24 eur po minuti te 1,09 eur po kilometru, a korisnike će prevoziti najbolje ocjenjeni partner vozači.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt