Kako miriše proljeće? Vladavina proljetnih mirisa iz L'Erbolaria može početi!

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna od glavnih kategorija kad je riječ o parfemima. Oni su više-manje laganiji i prozračniji, a mi ćemo vam predložiti L'Erbolario mirisne favorite za ljepše i mirisnije proljeće.

L'erbolario Regine dei Prati inspiriran je proljećem i prirodom koja se budi. Idilične esencije proljeća, svježe, zelene note i opojni miris cvijeća vraćaju u bezbrižnost djetinjstva. L'erbolario Regine dei prati otmjen je, slastan, lagan i prozračan miris svježih nota poljskog cvijea, kamilice i tratin ice u prvom planu.

Verbena je energetska parfemska kompozicija. Miris iz istoimene linije krije pravi buket svježine i energije. Pjenušavi, lagani karakter citrusnog voća i limunske verbene u savršenoj ravnoteži zaokružen notama ruže i mošusa.

Uživajte u skladnom proljetnom buđenju osjetila uz Alba in Asia mirisnu liniju. Inspirirana cvijetom lopoča, simbolom ponovnog rođenja u azijskim kulturama, linija Alba ina Asia je stvorena za ponovno buđenje osjetila i opuštanje tijela i uma. Mirisne note: limun, cvijet lopoča, vodene note, cvijet naranče, bijeli mošus, cedrovina.

Što je proljeće bez mirisa jorgovana? Parfem Lillà Lillà obavija vaše tijelo i dušu, iznenađuje osjećajem lakoće i sreće te proljetnog veselja koje ovaj miris pruža. 

Kako romantično zvuči- povjetarac njiše prepuno polje cvjetova maka. Parfem Papavero širi hipnotični, puni misteriozni miris maka, a zavodljive note dolaze od indijske davane i vodenog jasmina. Oduševit će one koji vole cvjetne mirise.

L'Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt