Modni dodatak s okusom kojem ne možete odoljeti

 

Zamislite najmanju torbicu na svijetu, a onda još malo manju! Otprilike toliko malu da stane na prst vaše ruke. Baš takav modni dodatak nosile su na slavljeničkoj ELFS reviji manekenke na pisti. Nije u pitanju torbica nego sasvim poseban i unikatan prsten. Svi su pitali kakav je to nakit koji su nosile, kao najposebniji začin, svojim haljinama i veselim slavljeničkim kombinacijama. U suradnji s Vegetom ovaj srebrni poseban prsten predstavljen je na reviji našeg najpoznatijeg modnog dvojca što pokazuje predanost oba branda originalnom radu, hrvatskom dizajnu i autohtonom izričaju.

Poznata dizajnerica nakita koja stoji iza branda MAMMII, Maja Miletić, dizajnirala je jedinstveni komad nakita uz koji će svatko na diskretan način moći dodati onaj final touch svom modnom izričaju. No, kako je u pitanju pravo iznenađenje, rijetki će otkriti kako ovaj prsten skriva Vegeta začin koji možete diskretno dodati jelu, u svakoj prilici. Originalna receptura savršeno se uklapa u originalnu dizajnersku priču limitirane edicije nakita koju čini svega 100 srebrinih prstena. Kako doći do ovog komada nakita, najbolje je provjeriti na društvenim mrežama, no, kako ih nositi pokazale su manekenke na slavljeničkoj ELFS reviji i najhrabrije gošće poput Domenice Žuvele, Borne Rajić i Olje Vori.

Svi se sjećaju njihovih hrabrih kolekcija s početka karijere u kojima su tad dominirale sportske kombinacije mladenačke mode u živopisnim bojama i kombinacijama. Tu su živost i te boje vratili i u ovoj kolekciji! ELFS za proslavu bira neonske nijanse pink, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne, žute, a kolekcija se uglavnom sastoji od haljina: dugih, strukiranih, maxi i midi dužine, sa predimenzioniranim rukavima ili golih ramena naglašenog struka... UZ ELFS komade odlično se uklapa hrabri modni dodatak Vegetin prsten – jer zašto ne dodati malo začina!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt