Samsung najavio imena sportaša „Team Samsung Galaxy“, europskog tima za Pariz 2024.

Samsung Electronics Co., Ltd., svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, najavio je Team Samsung Galaxy kako bi proslavio 100 dana do Igara.

Samsung će na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu podržati sveukupno 44 sportska tima. Do sad najveće okupljanje članova Team Samsung Galaxy pružit će odabranim sportašima, koji predstavljaju svoje zemlje u Parizu 2024., dodatnu podršku kako bi maksimalno iskoristili svoj potencijal.

Samsung snažno vjeruje u olimpijski duh te značajnu vezu između sportaša i gledatelja koja se oživi tijekom Igara svake četiri godine”, rekao je Benjamin Braun, CMO, Samsung Europe. „Nadamo se da će zajednica sportaša koju će Samsung podržati biti početak dugotrajne i uspješne međusobne suradnje.”

Team Samsung Galaxy služit će kao primarni nositelji poruke „Otvoreno uvijek pobjeđuje“, a dijeleći svoje iskustvo sportaši će imati priliku pokazat kako Samsung pomaže sportašima i navijačima prigrliti nove mogućnosti tehnologije. Svaki Team Samsung Galaxy sportaš iz prve ruke zna kako otvoreni način razmišljanja vodi do pobjede.

U Parizu 2024., Samsung će sudjelovati s 44 sportaša koji, poput same tvrtke, dijele temeljne vrijednosti otvorenosti i vlastitog izražavanja.

Za više informacija o tome kako je Samsung uključen u Olimpijske igre posjetite www.samsung.com/hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt