Ulaganje u mlade talente ključno je za razvoj tvrtke ING-GRAD

ING-GRAD, tvrtka s preko 35 godina iskustva, više od 200 zaposlenih i 200 ostvarenih projekata potiče mlade ljude da se odluče za zanimanja iz građevinske struke. ING-GRAD nudi zainteresiranim učenicima srednjih obrtničkih škola smjera zidar, tesar, armirač, monter suhe gradnje i fasader, stipendiju kao i plaćenu praksu uz stručno mentorstvo, mogućnost napretka te uvid u nove tehnologije gradnje, što posljedično dovodi i do mogućnosti zaposlenja u njihovoj tvrtki po završetku škole.

Uz to, ING-GRAD rado podržava i mnoge hvalevrijedne projekte i konferencije koje okupljaju mlade talente iz Hrvatske. Sponzorirali su prvu STRUKOVIZIJU koja se održala 19. travnja u Čakovcu, a imala je za cilj promoviranje strukovnih zanimanja i poticanje učenika na odabir strukovnog obrazovanja. U razdoblju od 13. do 15. svibnja ponovno će biti partner državnog natjecanja učenika strukovnih škola pod nazivom WorldSkills Croatia 2024., a predstavit će se i studentima na sajmu poslova na Građevinskom fakultetu, manifestaciji pod imenom GRADify, koja se održava 25. svibnja.

Vjerujemo da u talentirane mlade ljude koji ubrzo i sami stupaju na tržište rada treba ulagati još od njihovog srednjoškolskog obrazovanja te im pritom omogućiti kvalitetan rast, razvoj i uvid u nove tehnologije rada. Iz svih tih razloga uvijek rado podupiremo projekte i konferencije namijenjene upravo mladim ljudima te i sami osmišljavamo programe poput stipendija i plaćene prakse kako bismo ih zainteresirali za odabir građevinske struke“, kaže mr. oec. Branislav Brizar, osnivač i vlasnik tvrtke ING-GRAD.

O TVRTCI ING-GRAD

Tvrtka ING-GRAD d.o.o. osnovana je 1985. godine u Zagrebu, a od 1991. na tržištu je poznata pod današnjim nazivom. Pod vodstvom mr. oec. Branislava Brizara, ING-GRAD se u svojem dugogodišnjem poslovanju istaknuo kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u tom sektoru u Hrvatskoj, a prepoznatljiv je po svojoj stabilnosti, konstantnom rastu te ujednačenom razvoju svih segmenata poduzeća. Rad i filozofija tvrtke ING-GRAD najbolje se ogleda u sloganu „Gradimo budućnost, obnavljamo baštinu”. ING-GRAD je tvrtka sa širokim spektrom građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt