Baby Center stiže u Vukovar

Vodeći lanac specijaliziranih trgovina za bebe i djecu u regiji, Baby Center nastavlja širiti svoju prisutnost širom Hrvatske kako bi pružio podršku i rješenja za sve vaše potrebe u roditeljstvu.

Vaš partner u roditeljstvu

Baby Center je danas prisutan diljem Hrvatske kako bi pružio kvalitetnu podršku i rješenja za roditelje i djecu. Od Pule do Dubrovnika i od Varaždina do Osijeka…čak 19 gradova danas ima barem jednu Baby Center trgovinu, a njima se 23. svibnja priključuje i Vukovar.

Otvorenje 34. trgovine, ovaj puta u Vukovaru, označava novo poglavlje za tvrtku kao i priliku da i u tom dijelu Hrvatske budu prva destinacija za sve potrebe mališana – od prvih kolica, autosjedalica, dječjih sobica i pribora za siguran i zdravi rast beba, do velike ponude igračaka. U Baby Center konceptu, odjeća i obuća za mališane važan je dio ukupne ponude kako bi roditelji na jednom mjestu riješili sve svoje potrebe.

Više od običnog dućana!

Prilikom otvorenja nove Baby Center trgovine u Vukovaru Jelena Samardžić, direktorica AKIDS HR naglasila je kako se više od 30 godina djelovanja u dječjem svijetu pokazalo kao  odličan  temelj za daljnji razvoj: „Pomisao na sve obitelji koje smo dotakli u tim godinama puni nas energijom i motivacijom da budemo još bolji i uspješniji. Prilikom kreiranja široke i kvalitetne ponude fokusiramo se na najnovije trendove i dobro poznavanje svijeta djece i roditeljstva. Sveobuhvatna stručna podrška koju dijelimo s našim kupcima kroz razdoblje trudnoće, sigurno i razigrano djetinjstvo te radošću ispunjeno roditeljstvo čini nas prvim izborom u dječjem svijetu. Vukovar je danas grad pozitivnih trendova i logično je da je naša najnovija postaja baš ovdje. “

Baby Center poziva sve roditelje, buduće roditelje, bake i djedove da nam se pridruže na otvorenju 23. svibnja - očekuje vas bogat asortiman proizvoda, stručno osoblje, popusti, pokloni i prijateljska atmosfera. A za članove Kluba Baby Center osigurali smo i posebne ponude.

Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka za vas i vašu obitelj!

Pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt