Eugen objavio prvu pjesmu nakon Dore! Poslušajte “Dišem” i ne propustite spot kakav se u Hrvatskoj rijetko viđa

Eugena je publika sjajno prihvatila zahvaljujući prethodnoj uspješnici "Tišine", koja je bila jedna od najemitiranijih pjesama na radijskim postajama i osvojila je brojne glazbene ljestvice te se našla među top 10 pjesama na Shazamu u Hrvatskoj. Kako pjevač sam kaže, i dalje je aktualna budući da mu publika svakodnevno šalje poruke. Prema riječima kritičara, "Tišine" su donijele svježinu i originalnost na domaću glazbenu scenu, stvarajući val pozitivnih reakcija i uspjeha za mladog glazbenika koji je tek na početku svog glazbenog puta, nakon što se u glumačkom već ostvario zasluživši najveću nagradu Hrvatskog glumišta za mlade glumce.

Pjesma ‘Dišem’ govori o novom početku, oslobađanju starih misli, energije, o micanju starog tereta te pronalasku novog sebe. Kao što i stihovi pjesme govore, ‘napokon dišem’. Sretan sam što imam priliku objaviti novu pjesmu tek nekoliko mjeseci od prvijenca i velikog nastupa i iskustva na Dori koje je poslužilo kao sjajan poučak i temelj za rad. Veselim se reakcijama publike!”, motivirano govori Eugen.

eugen dišem pjesma

Spot za pjesmu "Dišem" ističe se svojom artističkom izvedbom, postavljajući Eugena pod povećalo i budno oko publike. Kroz izražajne vizuale i simboliku te skulpture umjetnice Alane Kajfež, spot izaziva publiku na vlastitu interpretaciju pjesme i glavnog lika.

eugen dišem pjesma

Redateljica Mirna Zgrabljić o spotu kaže: “Eugen u sebi krije nešto duboko mistično, a istovremeno zrači toplinom i umjetničkom kreativnošću. Brzo smo ‘kliknuli’ u idejama. Eugen mi je dao potpuno povjerenje da kroz vizualni dio pjesmi utkam još nekoliko slojeva koje sam iščitala iz same pjesme, a pjesma me osvojila na prvo slušanje. Želimo da svatko spot tumači na vlastiti način te da kroz prizore svatko ima vlastite asocijacije. Posebno zahvaljujemo Eugenovim kolegicama s akademije, sjajnim glumicama Josipi Anković, Teni Belčić, Maji Jakoliš, Madi Peršić, Romini Tonković i Petri Tunjić.”

eugen dišem pjesma

Nastavljajući svoj glazbeni put, Eugen je ponovno surađivao s jednim od najcjenjenijih producenata u državi, Lockroomom i sjajnom glazbenicom Anyom G. U već postojeći trokut ljudi ovaj put se ubacio i Jan Jakovljev svojim glazbenim iskustvom i znanjem. Njihova suradnja već je rezultirala uspjehom, a publika s nestrpljenjem iščekuje kako će se nova pjesma "Dišem" uklopiti u fonoteku koju će, očito, zajedno stvarati.

eugen dišem pjesma

Na publici je da procijeni Eugenovu novu pjesmu "Dišem", a mi vjerujemo da će njezin artistički pristup i vrhunski spot ostaviti snažan dojam u glazbenom svijetu. Pratite Eugenove društvene mreže za najnovije informacije i više sadržaja.

eugen dišem pjesma
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt