Funtastični vikendi sjajna su uvertira u dugo, toplo ljeto na otoku Krku

Iako će mnogi do godišnjeg odmora morati još malo pričekati, to nije razloga da za vikend ne pobjegnete s obitelji na more. Otok Krk, udaljen svega dva i pol sata vožnje od Zagreba super je opcija. Prepustite se otočkom šarmu, mirisima i okusima Mediterana, dok najmlađi uživaju u zabavnim aktivnostima.

Vikendi za pamćenje

Pregršt zabavnih radionica, igara i ludih eksperimenata, oslikavanje lica, radionica robotike, otkrivanje tajni sapunice, animacija i druženje s Falkyjem - sve to, i mnogo više, očekuje najmlađe u "Ludom laboratoriju" od 7. do 9. lipnja u sklopu Funtastičnih vikenda. Sjajna vijest je da djeca do 12 godina u sklopu tematskih vikend programa borave besplatno u odabranoj kategoriji smještaja, a čeka vas i besplatan upgrade na sljedeću višu kategoriju sobe (ovisno o raspoloživosti).


Otočki "state of mind"

Dok najmlađi uživaju, roditelji se mogu opustiti i uživati u blagodatima sunca i mora. Čist zrak, šum valova, mirisi mediteranskog raslinja i jedinstven pogled koji puca na sve strane pomoći će vam da se napunite novom energijom i dobro odmorite. Priuštite si spa tretmane usred prirode. Usporite, uronite u otočki šarm, a za sve ostalo tu je Falkensteiner Hotel Park Punat.


Vrijeme je za akciju

Ako ste raspoloženi za avanture na otvorenom, Krk nudi za svakoga ponešto. Od idiličnih izleta na kopnu i avantura na moru do uzbudljivih sportskih aktivnosti i istraživanja povijesnih lokaliteta - ovdje definitivno neće biti dosadno. Bilo da preferirate vožnju autom, biciklom ili kajakom, ili jednostavne šetnje prirodom, hotelski Sport Concierge skrojit će za vas avanturu po mjeri.


Mediteran na tanjuru

Od domaće tjestenine i aromatičnog bilja do regionalnih specijaliteta i talijanskih klasika, svaki obrok u Falkensteiner Hotelu Park Punat bit će gourmet senzacija. Uz prekrasan pogled na more, prepustite se otkrivanju lokalnih delicija i vrhunskih vina.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt