Kako uspješno odgovoriti na izazove i promjene

Vodeći gospodarstvenici sastat će se u Opatiji na Kongresu menadžera 2024. u organizaciji HUM-CROMA-e

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske i ove godine organizira Kongres menadžera koji će se održati 3. i 4.10.2024. u hotelu Ambasador u Opatiji, na temu „Ljudi, tehnologija i budućnost poslovanja“.

Vodeći gospodarstvenici i ove će se godine sastati u Opatiji te raspravljati o gorućim temama koje su obilježile poslovni diskurs.

Kako se brzo i efikasno prilagoditi promjenama koje se kontinuirano događaju oko nas? Kako uskladiti kratkoročne i dugoročne ciljeve i provoditi održivu strategiju koja donosi rezultat za sve dionike?

Kako razvoj umjetne inteligencije utječe na svakodnevni posao lidera i menadžera te na donošenje odluka?

Koji su to izazovi s kojima se danas susreću poduzetnici i kako ih prevladati? Idemo li u smjeru profesionalizacije upravljanja obiteljskih tvrtki i kako pripremiti mlade generacije za tranziciju generacija?

Što je digitalni DNA? Kako vaša povijest online kupovine i aktivnost na društvenim mrežama tvore sliku o vama i kako nam umjetna inteligencija pomaže u definiranju psihološkog profila naših klijenata.

I ove godine Kongres menadžera okupit će vodeće lidere, menadžere i poduzetnike iz Hrvatske i regije. Svjedoci smo kontinuiranih promjena, rastućih izazova, ali i brzog tehnološkog razvoja i otvaranja novih prilika. Današnji lideri više nego ikad uspjeh tvrtke temelje na stručnom i motiviranom timu i kontinuiranom pronalaženju novih rješenja. Uz brz razvoj tehnologije, strateška prednost najuspješnijih su upravo timovi koji njeguju raznolikosti i kreativnost, koji uspijevaju pronaći optimalan balans u provođenju dugoročno održive strategije i ispunjavanja kratkoročnih ciljeva. izjavila je Jasminka Horvat Martinović, glavna menadžerica HUM-CROMA-e.

U organizaciji HUM - CROMA-e na Kongresu će se okupiti Menadžeri godine 2023. koji će na panelu pričati o implementiranim metodama unutar svojih organizacija koje su im pomogle postići poslovne ciljeve, zadržati zadovoljstvo zaposlenika i ostvariti rast u svim poljima djelovanja usprkos izazovima i preprekama koje danas vladaju.

Kongres menadžera ovog listopada donosi i dva predavanja istaknutih predavača.

Dr. Eugene B. Kogan, istaknuti predavač s Harvarda okupljenim menadžerima i poduzetnicima predavat će na temu Koju moć ima pregovaranje u leadershipu dok će dr. Vanja Ljevar održati predavanje na temu Digitalni DNA.

Neki od panelista koji će sudjelovati na Kongresu su :

Mislav Vučić glavni izvršni direktor JGL-a i Menadžer godine 2023. u kategoriji velikih poduzeća, Tomislav Cikač CEO tvrtke Proklima i Menadžer godine za 2023. u kategoriji inozemne tvrtke, Iva Rogović Lekić predsjednica Uprave Marsh McLennan Hrvatska i Menadžerica godine 2023. u kategoriji malih poduzeća, Vjekoslav Majetić osnivač i vlasnik tvrtke DOK-ING te poduzetnik godine 2023. i Danko Bačelić suvlasnik i direktor tvrtke Bačelić d.o.o.

Kotizacije za Kongres menadžera 2024. mogu se kupiti na sljedećoj poveznici: https://croma.hr/prijava-na-kongres-menadzera-ljudi-tehnologija-i-buducnost-poslovanja/

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt