MAMA T-shirt poznate produkt dizajnerice Ane Tevšić, idealan je poklon za majčin dan

 

Tražite jedinstven i promišljen poklon za Majčin dan? Razmislite o tome da iznenadite mamu jedinstvenom majicom kratkih rukava koja ne samo da je moderna, već i prenosi bitnu poruku. Ove godine poklonite joj posebno dizajniranu MAMA majicu koju će čuvati, obožavati i ponosno nositi.

Što čini MAMA majicu savršenim poklonom za Majčin dan? Prije svega, to je moderan dodatak svakoj garderobi. Majica s natpisom "MAMA" više je od jednostavnog odjevnog predmeta; to je simbol ljubavi, divljenja i zahvalnost bitnoj ženi koja je utjecala na naš život. Bilo da se radi o vašoj vlastitoj majci, baki, teti ili majčinskoj figuri, ovaj pažljivi poklon sigurno će je osmjehnuti. 

Ono što uistinu izdvaja ovaj dar je sentimentalna vrijednost koju ima. Riječ "mama" ima neizmjerno značenje, sjećanja na ljubav, brigu i nepokolebljivu podršku. Darujući svojoj mami majicu s natpisom "MAMA", ne samo da slavite njezinu ulogu majke, već izražavate i svoju duboku zahvalnost za sve što radi.

MAMA majica zauzima posebno mjesto u srcu svoje kreatorice, Ane Tevšić Nauković i vlasnice studija Love, Ana, koja ju je kreirala nakon što je i sama postala majka. Koncept majice nastao je telefonskim pozivom, a kasnije je kreirala u suradnji s krojačicom Ivanom Bilić, koja već 6-7 godina ručno veže dizajn. Naglasak na ručno rađenom dijelu dizajna naglašava originalnost majice, dajući joj posebnu privlačnost. Dizajn majice razvijao se tijekom vremena, s varijacijama u kroju i materijalima. Sada ima deblji pamučni materijal, širi kroj, okrugli ovratnik i podvrnute rukave. Majke posebno uživaju u jednostavnosti i svestranosti majici jer ide uz svaku odjeću.

Nosi li je uz traperice za ležeran dnevni izlazak ili je kombinirate s trenirkom za ugodnu noć, vaša će majka voljeti će imati ovu majicu kao glavni dio svoje garderobe. Svaki put kad ju obuče, podsjetit će je na vašu ljubav i zahvalnost koju imate prema njoj, što ga čini darom koji će trajati dugo nakon što Majčin dan završi.

Ovog Majčinog dana pokažite svojoj majci koliko vam znači elegantnim i sentimentalnim darom koji će zauvijek čuvati. Darujte joj MAMA majicu i dajte joj do znanja da nije samo majka, već prava inspiracija i heroj u vašem životu. Svoju MAMA majicu pronađite u web shopu na LINKU ili u design studiu Love, Ana. u Dežmanovom prolazu u Zagrebu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt