Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

 

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun dm active beauty bodova. Matea je, među gotovo četvrt milijuna sudionika nagradne igre, osvojila glavnu nagradu koja će joj omogućiti da samo uz predočenje kartice programa lojalnosti dm active beauty, potroši čak 10.000 eura u prodavaonicama dm-a.

Želim zahvaliti dm-u na ovoj velikoj nagradi, ne samo zato što ću od danas moći kupovati u dm-u samo uz osvojene bodove nego i zato što sad napokon mogu reći da se i meni sreća osmjehnula. Ovo je prvi put u životu da sam osvojila neku nagradu i moram reći da je to zaista prekrasan osjećaj. Od sada sam i službeno najvjerniji kupac dm-a“, izjavila je Matea Ferboković.

Uz Mateu, dm je nagradio još 130 članova programa lojalnosti dm active beauty. Deset sretnih dobitnika osvojili su 100.000 dm active beauty bodova (1.000 €), 20 njih 50.000 bodova (500 €), dok je 100 sretnih dobitnika osvojilo 20.000 bodova (200 €).

Uime dm-a čestitam Matei na osvojenoj nagradi te zahvaljujem njoj i svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri na vjernosti koju nam ukazuju. Upravo je to cilj našega programa lojalnosti, pokazati kupcima da cijenimo njihovu vjernost te nagraditi svaku kupnju u prodavaonici dm-a ili u dm online shopu bodovima koji će im omogućiti uštede“, istaknula je Anđelka Ramljak, područna menadžerica dm-a koja je Matei uručila nagradu.

dm active beauty program jedan je od najpopularnijih programa lojalnosti u Hrvatskoj, koji broji više od milijun članova koji su samo u prošloj poslovnoj godini ostvarili više od 13,8 milijuna eura ušteda. Jedan od razloga te popularnosti je i činjenica da članovi sami odlučuju kako i kada će bodove koje prikupe zamijeniti za popust na račun. Za svaki potrošeni euro kupci dobivaju jedan bod, a nakon što prikupe minimalno 200 bodova mogu ih mijenjati za popust na ukupnu kupnju. Pri zamjeni bodova za popust, kupac koji je prikupio, primjerice, 400 bodova može ostvariti popust od četiri eura pri kupnji u bilo kojoj prodavaonici dm-a.

Sve dobitnike nagradne igre dm active beauty milijunaš možete pogledati na sljedećoj poveznici, a više informacija o dm-ovom programu lojalnosti potražite na www.dm.hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt