Nova serija „Archie“ na programu Epic Drama prati nevjerojatnu priču holivudske ikone Caryja Granta

 

Ovog svibnja gledatelji imaju priliku krenuti na čudesno putovanje kroz život holivudske legende Caryja Granta u novoj četverodijelnoj biografskoj dramskoj seriji „Archie“. Ta hvaljena serija ekranizira pet faza iz eklektičnog života holivudske zvijezde, a premijeru u srednjoj i istočnoj Europi možete pogledati ekskluzivno na programu Epic Drama 8. svibnja u 21 sat. Serija „Archie“ upoznaje nas s fascinantnom pričom o tome kako se Archie Leach, dječak iz Bristola, pretvorio u uglađenog i kultnog Caryja Granta, smještena je u vrijeme zlatnog doba Hollywooda, a vodi nas kroz Grantov buran život, od njegovog problematičnog djetinjstva do meteorskog uspona do slave.

U dobi od 58 godina i s trećim propalim brakom, Cary Grant, kojeg tumači hvaljeni britanski glumac Jason Isaacs, usamljen je i sjetan u Los Angelesu. Dok se bori sa svojim osobnim demonima, vraćamo se teškom djetinjstvu Archieja Leacha u viktorijanskom Bristolu. Napušten od oca i uvjeren da mu je majka mrtva, mladi Archie pronalazi utjehu i smisao života u družini Boba Pendera – skupini akrobata koji nastupaju na bristolskom hipodromu.

Odlučan uspjeti u životu, Archie odlazi s trupom u New York, gdje se zaljubljuje u uzbudljivu Ameriku te se odbija vratiti kući. Poslije dolazi u Hollywood, gdje susreće filmsku ikonu Mae West. Uzima ime Cary Grant i ostvaruje zvjezdani uspjeh, no doznaje i šokantne vijesti koje razotkrivaju njegovu prošlost i prisiljavaju ga da se suoči s davno zaboravljenim istinama.

Serija istražuje i Grantove ljubavne zavrzlame, posebice njegov odnos s mladom glumicom Dyan Cannon. Grant se teško veže uz druge ljude što je posljedica njegovog burnog odrastanja, a u središtu su pozornosti usponi i padovi u njegovom osobnom životu, uključujući brak s Cannon i rođenje njihove kćeri Jennifer.

Uz vrhunske glumačke izvedbe i uzbudljivu priču, „Archie“ nudi dirljiv i intiman portret jedne od najdugotrajnijih holivudskih ikona. Ne propustite premijeru serije „Archie“ na programu Epic Drama 8. svibnja u 21 sat.

Kako biste saznali više o ovoj novoj seriji i programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt