Samsung Roadshow započeo svoje AI putovanje

Samsung Roadshow mobilni paviljon i ove godine nastavlja svoje putovanje, koje je započeo 23. svibnja u Umagu na Sea Star Festivalu. Tijekom naredna dva mjeseca, posjetit će ukupno pet hrvatskih gradova. U sklopu putujućeg Roadshow mobilnog paviljona nazvanog „Galaxy AI“, svi posjetitelji imat će priliku isprobati najnovije Samsung uređaje, uz mogućnost sudjelovanja u super zabavnim nagradnim natječajima i korištenje ekskluzivnih ponuda. A za prvorazredno iskustvo umjetne inteligencije, Samsung je pripremio interaktivne prezentacije, dok posjetitelje očekuje jedinstveni doživljaj koji će probuditi znatiželju i na najbolji način povezati ih s najnovijom AI tehnologijom – naravno, uz brdo zabave.

Samsung Galaxy AI mobilni paviljon će i ovog ljeta na popularnim destinacija i događanjima predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona, kao i kućanskih uređaja. Posjetitelji će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung pametnih telefona kao što su inovativna Galaxy S24 serija, pametni preklopni telefoni Galaxy Z Flip5 i Z Fold5, ali i nedavno predstavljene televizore Neo Qled 8K i OLED, najsnažniji Samsung štapni usisavač Bespoke Jet AI, te se rashladiti uz WindFree klima uređaj.

Surfajte na valovima inovacija i doživite ljetnu euforiju za pamćenje

Ovaj paviljon namijenjen je svima koji traže posebna ljetna iskustva koja će ih inspirirati i potaknuti na kreativnost potpomognutu umjetnom inteligencijom. Fokusiran na Galaxy S24 seriju i Z seriju preklopnih uređaja, pruža mogućnost istraživanja novih tehnoloških inovacija koje se mogu koristit na zabavan i originalan način. Tako „Wave Thrill“ dio paviljona poziva posjetitelje da se prepuste avanturi windsurfanja s novom Galaxy S24 serijom, omogućujući im da uz Instant SLOW-MO uhvate nezaboravne trenutke i stvore zanimljive usporene snimke. Kroz „Discover Majestic“ segment, posjetitelji će imati priliku istražiti svijet životinja koristeći AI značajke Circle to Search with Google i Photo Assist koje će dodatno probuditi njihovu znatiželju i kreativnost. „Selfie Extreme“ zona omogućuje iskazivanje vlastite osobnosti i kreativnosti kroz selfije, koristeći Galaxy AI Photo Assist za uređivanje sadržaja snimljenih ispred poželjnih ljetnih vizuala, uz tu i tamo kojeg flaminga ili papigu.

Sve ovo integrirano je u jedinstveno iskustvo „Fun & Chillout“, gdje posjetitelji mogu sudjelovati u raznim aktivnostima te povezivanjem ključnih pojmova razvijati timski duh i istraživati mogućnosti svojih Galaxy uređaja. Kroz ovaj paviljon, Samsung želi potaknuti mlade da koriste Galaxy uređaje ne samo za svakodnevno postanje na društvenim mrežama, već i za korisne i zabavne aktivnosti u digitalnom svijetu; istraživanje novih tehnologija, stvaranje nezaboravnih iskustava te korištenje Galaxy uređaja za kreiranje sadržaja koji je vrijedan pamćenja i dijeljenja na društvenim mrežama.

Posjetite Samsung Roadshow u Osijeku od 30. svibnja do 2. lipnja, Biogradu na moru od 6. do 9. lipnja, Zagrebu od 12. do 16. lipnja te u Zadru od 4. do 7. srpnja. Očekuje vas dobra zabava, kao i brojne pogodnosti i pokloni!

Više o Samsung Roadshow mobilnom paviljonu i aktualnoj ponudi Samsung uređaja pogledajte na linku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt