Saša Krajinović novi je Izvršni direktor operacija prestižnog luksuznog branda Lošinj Hotels & Villas

Renomirani luksuzni brand Lošinj Hotels & Villas imenovao je novog Izvršnog direktora operacija Sašu Krajinovića, dugogodišnjeg profesionalca koji će svojom stručnošću i dokazanom reputacijom izvrsnosti preuzeti vođenje branda.

Istaknuti ugostiteljski profesionalac Saša Krajinović poznat je po svojoj istančanoj strateškoj viziji i iznimnim liderskim vještinama. Njegova predanost razvoju i obuci svih zaposlenika značajno je poboljšala operativnu učinkovitost i zadovoljstvo gostiju u svakom objektu kojeg je do sad vodio. U svojoj novoj ulozi u luksuznom Lošinj Hotels & Villas, Krajinović će biti zadužen za vođenje talentiranog tima ljudi koji su posvećeni pružanju vrhunskog iskustva gostima već dugi niz godina.

"Duboko sam počašćen što sam imenovan Izvršnim direktorom operacija Lošinj Hotels & Villas, koje smatram najprestižnijim hrvatskim luksuznim ugostiteljskim brendom. Lošinj Hotels & Villas brand je koji objedinjuje zadivljujuću prirodnu ljepotu i bezvremensku ljekovitu baštinu otoka Lošinja s visokim standardima luksuznog ugostiteljstva stoga me izuzetno veseli biti dio ove priče. Vjerujem da dugogodišnji uspjeh leži u njegovanju istinske povezanosti s našim gostima, članovima tima i zajednicom. Moja vizija je nastaviti njegovati već postojeće vrijednosti te pri tom postaviti nove standarde u luksuznom gostoprimstvu i nadmašiti očekivanja svakog gosta“, izjavio je Saša Krajinović, novi Izvršni direktor operacija.

Saša Krajinović svoj put u ugostiteljstvu započeo je u Valamar Rivieri gdje se usavršavao kao F&B Deputy Manager, a kasnije i kao F&B Manager, nakon čega prelazi na poziciju direktora hotelskih operacija u Jadran d.d. u kojemu je pokazao izvrsno razumijevanje organizacijskog upravljanja, proračuna i upravljanja zalihama. Njegov doprinos bio je ključan u uspješnom pokretanju Grand Hotela View s 4*, čime je dokazao svoju stručnost u izradi jelovnika i razvoju strategije cijena.

Osim profesionalnih postignuća, Saša Krajinović odradio je i dodatno usavršavanje na Executive MBA studiju u Les Roches Crans Montana u Švicarskoj gdje je postao prvi Hrvat koji je završio ovaj prestižni program. Dobitnik je impresivnih priznanja struke, među kojima su nagrade za Najboljeg sommeliera Istre i Kvarnera 2016. te 3. mjesto na Državnom prvenstvu sommeliera te iste godine, a svoje dugogodišnje profesionalno znanje sada će usredotočiti na rast i razvoj prestižnog branda Lošinj Hotels & Villas.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt