Spoj tradicije i suvremenog dizajna u Marc Cain kolekciji

Marc Cain s ponosom predstavlja svoju novu kolekciju "Ourika Gardens", inspiriranu bogatstvom boja i uzoraka orijentalnih vrtova. Ova kolekcija donosi daÅ”ak egzotike u vaÅ”u garderobu, spajajući suvremeni dizajn s tradicionalnim detaljima. Pripremite se za sezonu punu elegancije, udobnosti i sofisticiranosti, a u nastavku pogledajte komade koje jedva čekamo nositi ovog ljeta.

Ležerne i trendi hlače

A person leaning against a wall

Description automatically generated

A black pants with pockets

Description automatically generated

Crne hlače popularnog cargo stila su must-have za nadolazeću sezonu. Izrađene od laganog pamuka, nude Å”iroki kroj i skraćene nogavice te su idealne za ležerne, ali i sofisticirane kombinacije. Podesiva traka na rubu nogavica omogućava da promijenite njihov oblik prema želji.

 

A person holding a bag

Description automatically generated

A black shorts with a tie

Description automatically generated

 

Paperbag kratke hlače s visokim strukom, izrađene od hladne mjeÅ”avine lana i viskoze, jedan su od omiljenih ljetnih komada. ProÅ”iveni nabori i vezani remen daju dodatnu definiciju, dok patentni zatvarač i kukica osiguravaju sigurno pristajanje. Zahvaljujući Å”irokom kroju odgovaraju svakom stilu i možete ih kombinirati na lanene koÅ”ulje, ležerne majice ili čak elegantnije bluze.

 

Romantična čipka

 

Lagana pamučna bluza A-kroja s kimono rukavima idealna je za vruće ljetne dane. Efektni čipkasti vez s otvorima na rukavima djeluje kao poseban detalj i zato ju možete nositi na jednostavnije hlače ili suknje. Gumbi na linijama rukava i ramenima omogućuju da koža suptilno proviri, dok elastična traka na rubu rukava osigurava savrÅ”eno pristajanje.

 

 

Za svakodnevne, ležernije situacije ističe se haljina koja kombinira neprozirnu i poluprozirnu pamučnu tkaninu. Dolazi u bijeloj i crnoj boji, za savrŔen spoj elegancije i udobnosti. Kimono rukavi, naglaŔeni struk i suknja u obliku kruga definiraju siluetu, dok pleteni remen dodaje moderni efekt.

 

Efektne haljine s uzorcima

 

Ljeti najviÅ”e volimo jarke boje i lagane materijale te je zato savrÅ”en izbor kratka haljina u energičnoj narančastoj boji. Izrađena je od meke viskoze, a zahvaljujući A-kroju i Carmen izrezu nudi ležernu eleganciju. Asimetrični efekt omotavanja i print inspiriran orijentalnim cvjetnim ornamentima čine je pravim izborom za tople ljetne večeri i druženja.

 

 

Za ljubitelje sedamdesetih i retro stila, ova haljina s empire krojem i rukavima ¾ dužine nudi nostalgičan povratak u proÅ”lost. Upečatljivi izrez s metalnim elementom u obliku slova U te print inspiriran orijentalnim motivima liŔća osiguravaju da ćete biti u centru pažnje gdje god se pojavili.

 

A person in a dress

Description automatically generated

A dress on a mannequin

Description automatically generated

 

JoŔ jedan odličan izbor za ljeto je haljina A-kroja s postavljenim printom inspirirana orijentalnim biljnim motivima. Naborani izrez i obrubljeni detalji na vratu pružaju elegantan izgled, dok prorez na stražnjem Ŕavu s gumbom i petljom osigurava lako oblačenje.

 

Sofisticirani prsluk

Elegantni crni prsluk izrađen od meke i rastezljive mjeÅ”avine lana i viskoze savrÅ”en je za dodavanje sofisticiranog sloja vaÅ”im ljetnim kombinacijama. Dvostruki princeza Å”av na prednjem dijelu i efekt omotavanja na stražnjem omogućuju kombiniranje s jednostavnim bluzama, a možete ga nositi i samostalno.

 

Posjetite Marc Cain store u Zagrebu, VlaÅ”ka 26, i otkrijte novu kolekciju "Ourika Gardens". Iskoristite priliku za proljetnu rasprodaju s popustima od -30% za kartično plaćanje i -40% za gotovinsko plaćanje, koji se odnose na dio kolekcije za proljeće i ljeto 2024.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt