Yuza Cure – Erborianova formula u borbi protiv pigmentacijskih mrlja

Ako ste fan korejskih beauty proizvoda, zasigurno ste se već susreli s Erborian brendom. Ovaj poznati korejski brend na tronu je već godinama zbog svojih fenomenalnih proizvoda poput naširoko poznatih BB i CC krema, ali i proizvoda za čišćenje, regeneraciju i ciljano djelovanje.

Njihova kolekcija koju obožavaju baš svi jer provjereno i ciljano djeluje na problematiku kože je Yuza kolekcija, inspirirana juzu citrusnim voćem. Ova kolekcija bogata je C vitaminom, daje koži ravnotežu i hidratizira ju te štiti od štetnih vanjskih čimbenika i jača njenu barijeru.

Kao njen dodatak stiže nam Yuza Cure - formula koja u 14 dana učinkovito rješava problem pigmentacija!

Kako nastaju pigmentacije na koži?

To su neujednačene mrlje na koži nastale zbog prekomjerne proizvodnje melanina. Pojedinačne ili multiple pigmentirane mrlje na koži lica razvijaju se polako, a intenzitet pigmentacije varira od smeđe žute do tamnije smeđe boje. Pojavljuju se najčešće na čelu, obrazima, bradi, oštro su ograničene od okolne kože i često su simetrične. Neki ljudi ih imaju isključivo par, dok su nekim ljudima na koži lica rasprostranjene posvuda.

Mogu predstavljati veliki izazov po pitanju smanjivanja i liječenja.

Yuza Cure učinkovito rješava pigmentacije na koži u samo 14 dana

Vrhunska hidratantna formula izvrsna je injekcija vitalnosti. Sadrži juzu, fermentirani ekstrakt bogat vitaminom C i polifenolima, koji pruža snažna antioksidativna svojstva u zaštiti kože i ujednačavanju tena. Bogata je mineralima i masnim kiselinama, hrani kožu i jača kožnu barijeru.

Osim navedenih svojstva, u njenoj formuli su i dva sastojka koji djeluju na pigmentacije. Skvalan i niacinamid jačaju kožnu barijeru i štite ju od vanjskih čimbenika. Redovitim korištenjem Yuza Curea u samo 14 dana vidljiva je smanjena pojava pigmentacija ili njihov nestanak.

Proizvod se koristi na način da se nanese na jednu pigmentaciju ili na cijelo lice, ovisno o potrebi. U jutarnjoj rutini obavezna je upotreba SPF-a, a za završetak i lijep ten svakako uzmite Erborian BB ili CC kremu.

Proizvode pronađite na Erborian web shopu, u odabranim trgovinama Müller, L'Occitane, Ljekarne Švaljek, Ljepota zdravlja Beautycure i eljekarna24.hr, a novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici.


Noviji Stariji

Obrazac za kontakt