Otkrijte sve benefite Bowen terapije

Nakon uspjeha jedinstvenog wellness programa, Pegaz Mg, utemeljenog na ljekovitosti mineralne vode, Atlantida Butique Hotel Rogaška Slatina ima odličnu novost u wellness ponudi - Bowen terapiju. Riječ je o manualnoj tehnici opuštanja i eliminacije boli tijekom koje terapeut koristi nježne pokrete kako bi djelovao na fascije – meko vezivno tkivo koje prekriva mišiće i organe.

Posljednje vrijeme jako se puno priča o fascijama i sve su popularniji tretmani fascija, posebno kad su u pitanju bolna stanja kralježnice, glavobolja ili stres. Naime, čest izvor boli i disfunkcije upravo je u dubokoj fasciji pa se, pronalaskom prave točke i pravilnom manipulacijom, problem može efikasno riješiti. Bowen terapija ustvari je jedna vrsta samoliječenja tijela, a to je i u srži svakog wellness odmora. Dizajnerski interijer, vrhunska usluga, pametne sobe, smještaj u zelenoj oazi predivne Rogaške, izvanredna gastro ponuda samog hotela i, dakako, velik izbor wellness sadržaja, razlozi su što je Atlantida Boutique Hotel omiljena destinacija svih koji vjeruju da je povremeni bijeg od rutine i ugađanje sebi nužna potreba suvremenog čovjeka.


„Važnost Bowen terapije prvenstveno je u uspostavljanje ravnoteže u tijelu te smanjenju svih vrsta bolova. Tehniku ​​je stvorio Australac Thomas Ambrose Bowen 60-ih godina prošlog stoljeća i danas je jedna u svijetu najtraženijih akomplementarne medicine. Nježni pokreti izvode se na točno određenim mjestima kako bi se postigao maksimalan utjecaj na receptore živčanog sustava“, pojašnjavaju u Atlantida Boutique Hotelu Rogaška Slatina, gdje su gosti brzo prigrlili novi tretman.

Čak i sasvim male bebe i djeca mogu uživati u ovom tretmanu. Iako je najučinkovitiji kod različitih (modernih) boljki, primjerice u vratu i leđima ili kod sportskih ozljeda, tretman uspješno liječi i glavobolju, nesanicu, poteškoća s probavom, pa čak i alergije.


Koncept odmora radi relaksacije i oslobođenja od stresa s razlogom je veliki trend posljednjih godina. Zahvaljujući komforu s pet zvjezdica, uslugama, ali i atraktivnošću same destinacije na kojoj se nalazi, Atlantida Boutique Hotel Rogaška Slatina prepoznat je kao mjesto koje savršeno laska tom konceptu. Više o samom hotelu, ali i aktualnim paketima koje nudi gostima, saznajte ovdje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt