Welcome Dog: vodič za putovanja s četveronožnim prijateljima

Za mnoge su kućni ljubimci najbolji prijatelji, članovi obitelji i beskrajan izvor veselja. Njihova bezuvjetna ljubav i odanost uljepšavaju svaki dan pa stoga ne čudi da ih želimo uz sebe u svim životnim avanturama, uključujući putovanja. Zašto ne biste spakirali njihove igračke i poslastice i zajedno krenuli na godišnji odmor? Četveronožni prijatelj zahvalit će vam mahanjem repom i uspomenama za cijeli život.

Ipak, putovanje sa životinjama zahtjeva pomno planiranje. Prvi korak je odabir smještaja, što često nije lak zadatak. Naime, brojni apartmani i hoteli ne dozvoljavaju boravak kućnim ljubimcima, ali srećom postoje iznimke.

Welcome dog

Prepoznajući neprocjenjivu ulogu životinja u našim životima, Falkensteiner Hotels & Residences u ponudi imaju Welcome Dog program, koji osigurava da četveronožni prijatelji dobiju poseban tretman. Smještajne opcije prilagođene su kućnim ljubimcima i mjesta su na kojima će vas i vašeg prijatelja dočekati raširenih ruku te osigurati da zajedno uživate u opuštajućem i ugodnom odmoru.

Welcome Dog program uključuje paket dobrodošlice s poslasticama i mogućnost uživanja u uslugama šetnje i njege, osiguravajući da se i vi i vaš ljubimac osjećate kao kod kuće. Dok planirate zajednički odmor, razmislite o nekoj od pet friendly Falkensteiner Hotels & Residences destinacija na našoj obali.

Wellness oaza

Smješten unutar prestižnog Falkensteiner Resorta Punta Skala, Hotel & Spa Iadera nudi luksuzno utočište s pet zvjezdica. Okružen tirkizno plavim morem, vodi vas u drugu dimenziju mira, sklada i usporavanja. Onima koji žele aktivni odmor na raspolaganju su raznovrsni sportski i drugi zabavni sadržaji.

Elegantan boravak s mediteranskim štihom

Otkrijte još jednu odličnu opciju unutar Resorta Punta Skala, koja pruža elegantan i udoban boravak u okruženju koje oduzima dah. Falkensteiner Residences Senia dizajnirani su za odmor i opuštanje. Svi apartmani orijentirani su prema moru i imaju prekrasne prostrane terase kako biste maksimalno iskoristili svaku sunčevu zraku.

Sofisticirani šarm i romantika

Prepustite se sofisticiranom šarmu boravka u dvoje u Falkensteiner Hotelu Adriana koji će vas udaljiti od svakodnevice i vratiti osjećaj lakoće postojanja u čarobnom ambijentu. Uživajte u miru predivnog Adults-only hotela na samoj plaži, sa zadivljujućim pogledom na more i ambijentom savršenim za romantični bijeg.

Odmor u prirodi

Blaga klima, ugodni morski povjetarac i vrhunski opremljene mobilne kućice, glamping home i parcele čine Falkensteiner Premium Camping Zadar idealnim odredištem za odmor s kućnim ljubimcem. Smješten nedaleko centra Zadra, nudi opušteno okruženje za odmor tik uz more.

Sunshine Special za odmor iz snova

Iskoristite ekskluzivni Sunshine Special paket dostupan za boravak od minimalno 2 noći, koji osigurava popust do 15%. Krenite na bezbrižan odmor sa svojim najboljim prijateljem u Falkensteiner Hotels & Residences, gdje ćete uživati i vi i ljubimci.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt