Zaposlenici Nestlé Purine pokazali su ljubav prema napuštenim životinjama donirajući 1000 kg hrane za njihovu prehranu

 

Zaposlenici kompanije Nestlé udružili su se u jedinstvenoj inicijativi pod nazivom "Naš trud, njihova nagrada". Zajedničkim snagama prikupili su 1000 kg hrane za napuštene životinje u Hrvatskoj, dok je na razini cijelog tržišta Jugoistočne Europe kojoj pripada i Nestlé u Hrvatskoj prikupljeno ukupno oko 16 tona hrane. Purina u Hrvatskoj je hranu donirala Udruzi za zaštitu životinja „Indigo“. Udruga je navedenu količinu velikodušno podijelila s ostalim udrugama koje su svoje živote također posvetile dobrobiti životinja kojima je potrebna pomoć. Time su pokazali da svaki korak može doprinijeti boljoj budućnosti naših četveronožnih prijatelja.

U periodu od mjesec dana, zaposlenici kompanije Nestlé u sklopu inicijative šetali su, trčali i trenirali kako bi prikupili što više koraka i tako dali svoj doprinos u prikupljanju donacija za napuštene životinje.

U Purini smo duboko posvećeni oblikovanju budućnosti zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca i ljudi. Naša misija je povezati kućne ljubimce i ljude, premašiti standarde sigurnosti i kvalitete hrane te kontinuirano poticati inovacije kako bismo unaprijedili živote naših voljenih krznenih prijatelja. Kroz ovu inicijativu, cilj nam je bio postaviti primjer ne samo kao Purina tim, već i kao zaposlenici kompanije Nestlé. Uz mnogo entuzijazma i velikodušnosti, zajedno smo osigurali više od 70.000 obroka za životinje kojima je pomoć potrebna", ističe Petra Tomljenović, rukovoditeljica robnih marki za Nestlé Purina PetCare grupu proizvoda za Jugoistočnu Europu.

Nestlé i Purina ostaju posvećeni korporativnoj društvenoj odgovornosti, aktivno podržavajući inicijative koje doprinose dobrobiti planeta, ljudi i kućnih ljubimaca. Prepoznavajući važnost pružanja skrbi i podrške napuštenim životinjama te kroz suradnju s lokalnim skloništima, Purina nastavlja poboljšavati kvalitetu njihovih života.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt