AVONOVI SUPER JUNACI ZA TVOJE SUPER PRIJATELJSTVO SA SUNCEM

Iz kompanije Avon upravo na tvoja vrata stiže Fantastična četvorka – tim super prijatelja sunca! Za sigurniju i opuštenu uživanciju na suncu, predstavljamo ti kolekciju najprodavanijih Avonovih proizvoda koji će tvoju kožu pomiriti sa zrakama sunca i pretvoriti vas u prave super prijatelje.

A kako vrelo ljeto topi cijene, pripremi se za sjajne Avon ponude:

  • Započni s Avon Care Sun+ Hidratantnim losionom za sunčanje sa SPF30, koji kompletno štiti kožu od štetnih UVA/UVB zraka ali, uz to i aktivno pomaže u održavanju optimalnog nivoa hidratacije, dok je istovremeno osvježava i čuva, i to sve za svega 7,99 €! Čuješ li već valove?

  • Aha, nestrpljiva si? OK i za to Avon ima rješenje! Avon Care Sun+ Ulje za ubrzano tamnjenje SPF15 samo jedan dan na suncu pretvara u cijeli mjesec sunčanja na nekim dalekim i egzotičnim obalama! Osim što ubrzava prirodni proces tamnjenja uz SPF15, sadrži i hidratantnu i brzoupijajuću formulu koja nije ljepljiva i vodootporna je za bezbrižno uživanje u talasima ili u koktelu na bazenu! Snižena cijena ulja ovog ljeta je 19,90 KM.

  • Avon Care Sun+ Hidratantna matirajuća krema za lice sa SPF 50, služi da obrazi gore od ljetne simpatije, a ne od sunca.  Lagana, vodootporna formula s vitaminom E i visokim zaštitnim faktorom koja hidratizira, odmah se apsorbira, ima visoku vodootpornost i mat efekt. Cijena ove kreme je 5,09 €.

  • Kako bi super prijateljstvo sa suncem trajalo što duže, iz Avonovog laboratorija stiže i specijalni Avon Care Sun+ Sprej nakon sunčanja s efektom hlađenja, sadrži vitamin C koji trenutno hladi, osvježava i hidratizira kožu uz fantastičan miris ljeta. Njegova formula obogaćena je ekstraktom aloe vere, brzo se upija i ne ostavlja tragove, a ovog ljeta cijena mu je 3,89 €.

Zato se opusti, Avonovi superjunaci tvog uživanja na suncu spremni su te štititi tijekom cijelog ljeta! Svakog od ovih super junaka za tvoje sunčanje možeš pronaći u srpanjskom katalogu ili na www.avon.hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt