Deset godina nezaobilazne atrakcije koja je revolucionirala turizam najvećeg jadranskog poluotoka i Hrvatske

Aquapark Istralandia, prvi vodeni park u Hrvatskoj, koji je od svog otvorenja 2014. godine uvelike obogatio turističku ponudu Istre i Hrvatske, slavi svoj deseti rođendan! Smješten između Novigrada i Brtonigle, na impresivnoj površini od 80.000 četvornih metara, od kojih je 4.500 četvornih metara vodenih površina, Istralandia je postala sinonim za zabavu i adrenalin na Sredozemlju.

Ovaj jedinstveni park može se pohvaliti najvećim bazenom s umjetnim valovima na Sredozemlju, površine 2.500 četvornih metara, te najvišim toboganom u Hrvatskoj, visine 27 metara i dužine gotovo 100 metara. Tijekom godina, Istralandia je osvojila brojne nagrade, uključujući prestižnu nagradu za poduzetnički projekt godine u kategoriji novih parkova u Europi na 13. dodjeli nagrada za najbolje zabavne parkove u Rimu 2014. godine. Godine 2016., na Europskom sajmu atrakcija (EAS), međunarodni žiri je Istralandiu proglasio petim najboljim europskim vodenim parkom.

Ove godine, Istralandia je proslavila svoj deseti rođendan s nizom uzbudljivih događanja! Uz sniženu cijenu ulaznica posjetitelje je oduševio i Popino circus show, dok je klaun Martiniuss zabavljao najmlađe svojim popularnim trikovima.

Brojne uzvanike, povodom desetog rođendana, uz Tomaz vina zabavljao je DJ Sandi.

Naime, za obitelji na odmoru, Istralandia pruža jedinstvenu priliku za provođenje zajedničkog vremena kroz zabavne aktivnosti koje dodatno povezuju članove obitelji. U današnjem užurbanom svijetu, vrijeme provedeno s obitelji u opuštajućem i zabavnom okruženju neprocjenjivo je. Iako inflacija utječe na troškove odmora, ulaganje u kvalitetnu zabavu adrenalinske vrste svakako se isplati jer donosi nezaboravne trenutke i stvara trajne uspomene. Posjetitelje svakodnevno očekuju neizostavni pjena party, majstori body paintinga, otkačena zumba, te kids disco koji će razveseliti najmlađe.

Direktor Aquaparka Istralandia, Mario Migles povodom proslave deset godina održane krajem lipnja, izjavio je: "Ponosni smo što već deset godina pružamo nezaboravna iskustva našim posjetiteljima. Ove godine pripremili smo bogat program kako bismo dostojno proslavili ovaj važan jubilej. Pozivamo sve da nam se pridruže u slavlju i uživaju u svim našim atrakcijama"

Stoga ne propustite priliku za nezaboravnu zabavu i pridružite se slavlju povodom desetog rođendana Aquaparka Istralandia! Ulaznice su dostupne putem webshopa na linku: https://www.istralandia.hr/datum-dolaska/

Za više informacija i novosti zapratite društvene profile parka: https://www.instagram.com/istralandia/?hl=hr i https://www.facebook.com/Istralandia

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt