ERIC ROBERTS I MICHAEL PARÉ PONOVNO U BARANJI!

U Baranji su se ovih dana snimale posljednje scene nastavka filma „Wrongful Death 2: Bloodlines“, redatelja Vjekoslava Katušina. Tim su se povodom na snimanju ponovno sastali proslavljeni holivudski glumci, Eric Roberts i Michael Paré, koji i u nastavku nagrađivanog trilera tumače glavne uloge.

Da je privilegija surađivati s glumačkim profesionalcima, svjedoči i redatelj Katušin koji im se, kako kaže, nekoć divio izdaleka i proučavao njihov rad, a danas ima priliku surađivati s njima i zvati ih prijateljima. „Nema te uloge koju njih dvojica ne mogu zasebno odradit, a kada ih spojite u jedan projekt, to je već priča za sebe – priča kojoj ne priželjkujete kraj. Uistinu su profesionalci u svakom smislu i velika mi je čast što su se ponovno odazvali ovom projektu“, dodaje Katušin.

Osim legendarnog dvojca, filmske su scene u Baranji ovih dana snimali i Chris Moss te švicarska glumica Silvia Spross koji, također, tumače važne uloge u nastavku. „Ranije smo otkrili da će Moss utjeloviti detektiva Williamsa kojega angažira američki senator McElroy (Eric Roberts) kako bi pronašao njegovu kćer, ali s kakvim se sve izazovima detektiv suočava nećemo još otkrivati. Svakako očekujte vrlo napetu radnju i mnoštvo neočekivanih zbivanja“, poručuje Katušin.

Podsjetimo, snimanje filma započelo je u ožujku ove godine na brojnim osječkim i baranjskim lokacijama, a Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan i Bai Ling, samo su neka od holivudskih imena koja su od tada posjetila Slavoniju i Baranju u svrhu snimanja ovog projekta. „Ponosni smo što iza cijeloga našega tima stoji upravo taj isti tim. Od početka vjerujemo u ovaj projekt, a bit ću i malo neskroman pa reći kako nije ni postojala sumnja jer doista imamo veliku podršku obožavatelja ovoga žanra, a i brojne nagrade za prvi film te povjerenje glumačkih imena koji nam se iznova rado vraćaju, definitivan su dokaz da nešto radimo ispravno“, zaključuje Katušin.

Premijera nastavka filma „Wrongful Death 2: Bloodlines“ očekuje se na ljeto 2025. godine, a hrvatska će javnost među prvima imati priliku pogledati ovaj filmski spektakl.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt