NAJNJEŽNIJI LJETNI POLJUBAC UZ AVON NJEGUJUĆE ULJE ZA USNE

Usne jedino zato postoje da s nekim podijeliš nešto svoje, pisao je o usnama pjesnik Miroslav Mika Antić. Za najljepše riječi, kao i za one najvažnije, zadužene su upravo usne. Kao i za poljupce, i da istope ledeni sladoled u vrelim danima, pomiluju po obrazu dragu osobu, napuće se, šapnu, zavedu...

Zato ovog 29. srpnja dočekaj spremna veliki ljetni ženski praznik. Sad se sigurno pitaš što li si to zaboravila ili što ti je promaklo, zar ne? A možda si jedna od onih žena koje ipak znaju i nestrpljivo čekaju Međunarodni dan ruževa za usne! Jer, ovaj drevni izum zaista zaslužuje svoj poseban dan.

Provjeri zašto svake sekunde Avon proda 3 ruža!

Važno je da njegujemo svoje usne i pružimo im sve što im je potrebno da ostanu nježne i glatke poput svile. Za to se pobrinula kompanija Avon koja već više od 138 godina njeguje, kako žensku ljepotu i izgled, tako i njenu snagu i samopouzdanje.

A kako vrelo ljeto topi cijene, Avon je pripremio odličnu sezonsku ponudu od čak 29% popusta za svoje čuveno Avon hranjivo i luksuzno ulje za usne koje hrani i pruža do 3x više hidratacije za svilenkastu teksturu usana. Ulje za usne sadrži nemasnu formulu koja se ne lijepi već osigurava sve potrebne sastojke za osjetljivu kožu usana, a zahvaljujući uljima od jojobe, avokada i kokosa, dubinski ih hrani. Vitamin E zadržava vlažnost, te se usne ne suše i dugo ostaju hidratizirane. Uz to Avon ulje pružit će tvojim usnama i blagu boju i sjaj, a možeš odabrati jednu od dvije nijanse - Shimmering Petal, koja donosi eleganciju somatskih latica ili Blossom koja slavi cvjetanje nježnih cvjetića!

Avon ulje za usne sada možeš naručiti za samo 3,29 €, više informacija pogledaj u katalogu ili na www.avon.hr. Poljubi ljeto tri puta mekšim usnama i uživaj u slatkim razgovorima i tajnim poljupcima!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt