Hilton u Rijeku donosi svjetski poznati eforea spa & health club


Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u jedinstvenom Kvarnerskom zaljevu, po prvi put u Hrvatsku donosi prestižni brand i svjetske wellness i spa koncepte koji su namijenjeni gostima i putnicima koji traže svježe i neočekivano iskustvo. Jedinstveni eforea spa koncepti, osmišljeni od strane Hiltona, oslanjaju se na holistički pristup prilagođen prema svakom gostu kako bi im ponudili vrhunsku kvalitetu personaliziranog wellness doživljaja kao bijega od užurbane svakodnevice. Jedinstveni spa & health club, na više od 3.500 metara kvadratnih, gostima nudi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti samo na odabranim egzotičnim lokacijama diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa u Meksiku, Barbadosa, Tajlanda i Australije. U ponudi su razni sadržaji i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela – masaže, tretmani lica i tijela, aktivnosti opuštanja stresa, savjetovanje fitness stručnjaka i nutricionista, čime je Hilton u Hrvatsku donio najbolje od spa svijeta. Uz ekskluzivne svjetske proizvode, u sklopu eforea spa & health club-a, Hilton je u ponudu uvrstio i proizvode hrvatskih lokalnih proizvođača. Prijave za članstvo u ovom prestižnom eforea spa & health clubu od sada su dostupne u limitiranom broju. „Ponosni smo na sve ono što naš holističkih wellness i fitness koncept donosi ne samo ovoj destinaciji, nego i cijeloj Hrvatskoj. Radi se o vrhunskoj ponudi izrađenoj u skladu s vodećim svjetskim trendovima. Dobre vijesti čuvali smo za kraj ove godine, kao iznenađenje za sve koji su odlučili da će im wellness & mindfullness postati prioriteti sljedeće godine. Uz to, povodom blagdana vjernost svih koji se predbilježe za članstvo u eforea spa & health clubu nagradit ćemo posebnim pogodnostima“, rekao je Milan Banić, menadžer eforea spa & health cluba. Gosti će moći uživati u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara kvadratnih izrađen od jedinstvenih materijala kakvi do sada nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u hrvatskom okruženju. Tu su hidrotermalna zona s raznim saunama, primjerice, finskom saunom i slanom parnom sobom, kao i topli te hladni bazeni, sobama za relaksaciju s grijanim klupama, kao i mogućnost različitih individualnih masaža i tretmana u paru. 

Limitirane prednarudžbe za članstvo u tijeku
Eforea spa & health club u limitiranom broju nudi pet različitih vrsta članstva koje prema željama gostiju mogu uključivati fitness, spa i lifestyle pakete: eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle, a idealan su poklon za nadolazeće blagdane. Ovisno o odabranom članstvu, gosti će imati pristup hidrotermalnoj zoni, fitness zoni, teretani ili bazenu, a za one koji se odluče za Lifestyle Premium članstvo pripremljen je i niz drugih vrhunskih pogodnosti poput dodatnog popusta na retail i beauty proizvode i usluge resorta. Cijene članstva trenutno se okreću od 690 kuna na više. U Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa i eforea spa & health clubu poseban je naglasak stavljen na sigurnost, čija je visoka razina zajamčena primjenom Hilton CleanStay programa. Riječ je o Hiltonovom konceptu razvijenom ove godine koji se temelji na već postojećim strogim standardima čistoće zastupljenim u svim Hiltonovim hotelima diljem svijeta. Više informacija o svih pet vrsta članstva na koje se već sada možete pribilježiti, kao i mogućnost uzimanja vouchera, posebice u ovo blagdansko vrijeme, možete dobiti upitom na mail costabella.eforea@hilton.com ili putem telefona: 091 2770 311. 

O eforea spa & health clubu
Eforea spa & health club nastao je iz Hiltonove želje da ponude svježe i neočekivano spa iskustvo te da svojim gostima ponude duhovni bijeg iz užurbanih života. Gosti eforea spa & health cluba uživaju usluge koje su usredotočene na ravnotežu i zdravlje tijekom kojih započinje putovanje svih čula, a nakon tretmana gosti odlaze sretniji i vedriji. 

O Hilton Hotels & Resorts
Hilton Hotels & Resorts postavio je standarde za ugostiteljstvo širom svijeta, pružajući nove inovacije proizvoda i usluge u skladu s potrebama gostiju. S 580 hotela na šest kontinenata, Hilton Hotels & Resorts smješteni su na najtraženijim svjetskim destinacijama. Članovi Hilton Honors programa koji rezerviraju izravno putem preferiranih Hilton kanala imaju pristup raznim pogodnostima. Započnite putovanje na www.hiltonhotels.com i saznajte više posjetom newsroom.hilton.com/hr i praćenjem Hilton Hotels & Resorts na Facebooku, Twitteru, i Instagramu.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt