Noviteti iz Olivala ovog su Božića upakirani u najpoželjnije setove


Božićni ukrasi, lampice, miris klinčića i cimeta – bilo u sočnim kolačićima, kuhanom vinu ili toplim čajevima, prvi su vjesnici najčarobnijeg doba godine. No, u želji da sve stignemo na vrijeme i da sve bude baš savršeno, kako božićnom vremenu uostalom i dolikuje, nerijetko smo izloženi stresnom i užurbanom tempu zbog čega ne uživamo u najčarobnijem dobu godine koliko bismo htjeli. Kako bi nam bar malo olakšao takve trenutke, Olival je i ove godine pažljivo pripremio božićne setove koji će biti divan odabir za drage ljude koje želimo darivati samo najboljim. 

Najsjajnija Olival zvijezda – Professional set 4H 
Kao najsjajnija Olival zvijezda ovog se Božića ističe Professional set 4H koji uz već dobro poznat prvi hrvatski hidrator Hijaluron hidrator 4H sadrži potpuni novitet – Professional Hidro tonik, te gua sha kamen za masažu lica od ružičastog kvarca. Novitet kojim nas je Olival razveselio ovih blagdana, Professional Hidro tonik, bogat je umirujućim i hidratizirajućim sastojcima te trenutno (re)hidratizira i uravnotežuje pH, ali i ublažava utjecaj tvrde vode na kožu. Jedan od njegova dva ključna sastojka jest beta-glukan koji pomaže obnavljanju zaštitne barijere i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje. Upravo beta-glukan prema nekim istraživanjima ima 20% jače djelovanje u odnosu na isti postotak hijaluronske kiseline, a zaslužan je i za ''plump'' efekt punoće kože. Drugi ključni sastojak jest ekstrakt biljke grmasta glavulja (Globularie alypum) koji djeluje protuupalno i umiruje osjetljivu kožu, a čemu u prilog ide i prijevod imena. Naime, ''alypum'' znači 'umirivati bol'. Ekstrakt ove biljke svojim protuupalnim svojstvima umiruje iritiranu, reaktivnu i osjetljivu kožu, te djeluje antibakterijski i antioksidativno. Ostali sastojci – betain, alantoin, glicerin i ekstrakt aloe vere podupiru hidratacijski učinak vraćajući mekoću i blistavost koži lica, dok fitična kiselina koja pripada AHA kiselinama, ima ulogu kelatora – tvari koja na sebe veže metale i druge ione, te tako djeluje kao ''obrambeni mehanizam'' kože od tvrde vodovodne vode. Professional Hidro tonik odličan je za kožu nakon eksfolijacije i prvi korak njege nakon čišćenja lica, a prije hijaluronskog seruma Hijaluron hidrator 4H, prvog hrvatskog hidratora koji je već odavno bestsler i omiljeni koncentrirani proizvod sinergijskog djelovanja 4 vrste hijalurona. Završni korak njege iz ovog seta bit će nježna masaža lica gua sha kamenom od ružičastog kvarca koji će zasigurno vašu večernju beauty rutinu pretvoriti u opuštajući spa ritual, a dugotrajnim korištenjem gua sha može pomoći u jačanju čvrstoće i elastičnosti kože i vraćanju blistavosti. Nakon umivanja, nanošenja tonika i hidratora, napravite masažu povlačenjem udubljenja u gua sha kamenu od ramena prema vratu do područja iza uha masirajući pola minute blagim kružnim pokretima. Masažu nastavite istim pokretima od sredine brade do svakog obraza, pa od nosa do svake sljepoočnice. Okrenite kamen, pa ravnim rubom lagano povlačite od korijena nosa do vlasišta, po sredini i sa svake strane čela. Nakon korištenja kamen operite u mlakoj vodi i spremite za sljedeću upotrebu. Budete li ga držali u hladnjaku, imat ćete dodatnog partnera u borbi protiv podbuhlosti i za osvježavajući učinak. 

Za najmirisniji Olival prosinac – Ružin set 
Baš poput Pariza i poklon set zavodljivog, no ne previše intenzivnog mirisa ruže je 'uvijek dobra ideja'. Olival ove godine prvi put predstavlja Ružin set za božićne blagdane, a upravo uz njega doček Nove godine mogao bi biti sjajniji i mirisniji. Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima dubinski će njegovati kožu u hladnim zimskim danima kad je koža izložena velikim promjenama temperature između zatvorenog i otvorenog prostora. Skvalan iz masline, te ulja divlje ruže, badema i makadamije čine ovo mlijeko brzoupijajućim, a kožu mekom, podatnom i mirisnom. Zahvaljujući Ružinom zlatnom ulju s kombinacijom istih hranjivih ulja koje su i u mlijeku za tijelo, te obogaćenom s tri različite vrste shimmera, a koje hrani i njeguje kožu tijela i lica, te kosu, zablistat ćete na novogodišnjem dočeku. Ružino zlatno ulje se brzo upija i ne masti, te ne ostavlja tragove. Ali i daje predivan i bogat 'golden rose' sjaj za što spektakularniji ulazak u novu godinu koju svi tako nestrpljivo iščekujemo. Uz ova dva potpuno nova seta, iz Olivala na vrijeme stižu i dosadašnji božićni bestselleri. Professional set C sadrži Vitaminski serum C i Vitaminsku kremu C, a Professional set P Peptidni serum P i Peptidnu kremu P. Čarobni set dolazi u dvije kombinacije – prva obuhvaća Čarobno zlatno ulje i Čarobno mlijeko za tijelo, a druga Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje, dok Kristalni set obuhvaća Kristalno mlijeko za tijelo i Kristalno suho ulje. Za obožavateljice smilje kolekcije Olival je pripremio i setove Smilje i bilje, set Dobar dan i Laku noć.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt