Navratite u nove salone koje obožavaju poznate Zagrepčanke ili posjetite web shop za najbolje od dermokozmetike


Manuela Picard postala je sinonim za vrhunsku njegu kože i tijela te tretmane obrva. U svojim salonima, od kojih svojim impresivnim interijerom oduševljava novootvoreni Beauty Atelier & Brow Bar Centar Cvjetni te u salonima Brow Bar & Beauty Studio Avenue Mall i Brow Bar u Gajevoj 8 možete pronaći najnovije i najučinkovitije tretmane koji idu u korak sa svjetskim trendovima. Manuela Picard, stručnjakinja za kožu, u Hrvatsku je prije desetak godina donijela inovacije s londonske beauty scene poput threadinga i otada kontinuirano nudi sve najnovije hit tretmane kakve koriste i holivudske zvijezde. 

Vaša koža zaslužuje samo najbolje i to samo jednim klikom!
Osim stručne njege u salonima Manuela Picard, na Manuela Picard web shopu možete kupiti ekskluzivnu dermokozmetiku za njegu vaše kože. Ovo je jedini web shop u Hrvatskoj koji se u svojoj ponudi fokusira na profesionalnu njegu, bilo da se radi o proizvodima koji će vašoj koži vratiti živost i sjaj nakon povećanog stresa kojem smo izloženi već gotovo čitavu godinu od početka ili proizvodima za obrve, jer kožu njeguje čak i najtraženiji proizvod za njegu obrva Blinc Eyebrow Mousse, koji daje odličnu prirodnu boju obrvama i vodootporan je. Među ekskluzivnim preparatima koje možete pronaći kod Manuele posebno mjesto zauzima kolekcija iz linije ZO Skin Health by dr Obagi. Ovaj brend koriste samo dermatolozi i pažljivo odabrani tj. najbolji kozmetički svjetski saloni, a od sada ga možete dobiti u Beauty Atelieru & Brow Baru u Centru Cvjetni. Izložen je i na web shopu, ali kupiti se može samo u salonu jer korištenje tako potentnih retinola zahtijeva konzultacije i potrebno je odraditi cijeli program by dr. Obagi. Ovom kozmetikom moguće je riješiti problem hiperpigmentacije, akni i jako naborane kože. Manuela Picard web shop jedino je mjestu u Hrvatskoj gdje možete pronaći i globalni super popularni brend INTRACEUTICALS za njegu kože koji je fokusiran na rješavanje problema ranog starenja, dehidracije kože, hiper pigmentacije te akni kod odraslih osoba. Inače, Intraceuticals tretman kisikom omiljen je u Hollywoodu jer ga koriste zvijezde neposredno pred izlazak na crveni tepih obzirom da odlično ravna bore te se njime postiže svježina i dobro poznati Hollywood glow kože, a bez invazivnih zahvata. 

Osvježena klasika!
Kultni brend Repechage ove je godine izbacio nove izvrsne linije poput Hydra Dew Pure namijenjene oporavku kože nakon kemoterapije i velikih trauma na koži. Ističemo Hydra Dew Pure Essence, tonik-serum koji ima svojstva i jednog i drugog, jer dobro hidratizira kožu, naočigled je smiruje i daje zdravu boju. Ima visoku koncentraciju hijalurona, vodicu mastike, grčkog stabla koje jako dobro zacjeljuje, aloe veru i ružmarin. Obožava ga i suha i masna koža pa čak i ona dehidrirana. Pravi eliksir za kožu je i Elixir Balzam koji uklanjanja dermatitis i seboroični dermatitis kroz par dana, kao i suhu, ispucalu i osjetljivu kožu. Odgovara svima, posebno zimi ili nakon kemoterapije. Hydra Dew Pure ulje je divan prijatelj kože kojega se može staviti par kapi u svaku kremu ili SAMOSTALNO umasirati u kožu 10 kapi. Kombinacija je to najfinijih ulja koja su namijenjena obnovi suhe i dehidrirane kože. Preporučuje se nakon kemijskih pilinga, lasera, kemoterapije ili kod izuzetno isušene kože unutarnjim i vanjskim utjecajima. Hydra Dew Pure ulje sadrži pravo botaničko blago: Laminaria Digitata - ekstrakt morskih trava i algi, ulje mastike koje ima snažno djelovanje na jačanje kožne barijere, ulje kamelije za prevenciju gubitka vlage iz kože, organsko ulje konoplje pomaže obnavljanje strukture kože, dok istovremeno vlaži i poboljšava kvalitetu kože, ulje suncokreta, ulje slatkog badema, maslinovo ulje, vitamine E i C, ulje šafranike i shea maslac. 

Njegovana kože je must have!
Rad od kuće je donio i potrebu za ekskluzivnom njegom kod kuće. Hit tretmane koji će vratiti unatrag sat vaše kože, nude Dermapen kozmetika i Dermapen LED terapija, A možete si ju priuštiti jednim klikom. Za one koji traže više od običnog pilinga i maske, tu je LED terapija - bolja, luksuznija i ekskluzivnija verzija njege. Fleksibilna je maska napravljena od silikona i može se lako nositi sa sobom bilo gdje jer nema bojazni od oštećenja. LED terapija emitira crvene i infracrvene zrake koje pospješuju prirodno stvaranje kolagena i elastina u koži. LED infracrveno svjetlo je počela koristiti NASA kako bi pospješila zacjeljivanje rana. Može se koristiti svaki dan 10 minuta preko maske, seruma, kreme ili na čisto lice, a djeluje i na bore, aktivne akne i ožiljke od akni. 

Online konzultacije s Manuelom Picard osobno – koja sjajna vijest!
A za sve one kojima je potrebna profesionalna pomoć vezano uz njegu kože, Manuela Picard uvela je personalizirane online konzultacije. Kupnjom ove nove i u Hrvatskoj usluge, osiguravate 1 na 1 termin s Manuelom Picard osobno gdje možete saznati kako pravilno njegovati kožu. Ova će vijest zasigurno razveseliti sve one koji nisu iz Zagreba, ali i sve one koji imaju zahtjevan životni ritam. „1-to-1“ konzultacije možete kupiti na Manuela Picard web shopu na način da rezervirate termin te nakon toga osobno s Manuelom dogovarate datum i vrijeme.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt