Nova smirujuća krema za lice protiv crvenila iz Biologique Recherche


Crème Verte Espoir A.R. lagana je i svilenkasta krema koja sprječava i ublažava vidljive znakove rozaceje poboljšavajući kvalitetu kože. Njezina korektivna formula pomaže vidljivo smanjiti proširenost i intenzitet crvenila, istovremeno ublažavajući pojavu kapilara. Pogodna je za trenutna stanja kože© sklone rozaceji. 

PRILAGOĐENA TRENUTNIM STANJIMA KOŽE© SKLONIH ROZACEJI
Rozaceja, također poznata i kao kuperoza, kronična je kožna bolest. Karakterizira je trajno crvenilo, osobito na ispupčenim dijelovima lica: na obrazima, nosu i čelu. Rezultat je upala kože povezana s poremećajima prokrvljenosti, kao što je pretjerano širenje kapilara lica. Ovo je stanje mnogo češće nego što se misli i može uzrokovati znatnu psihološku nelagodnost. Iako je znanstvenicima još prilično tajanstvena, pokazalo se da je nekoliko uzroka odgovorno za pojavu rozaceje: genetika, temperaturne promjene, dob, prehrana, ali i stres. 

CREME VERTE ESPOIR POJAČAVA SVOJE «A.R. DJELOVANJE» (PROTIV CRVENILA)
Crème Verte Espoir (danas poznatu kao Crème Verte Espoir A.R.) koju su izvorno stvorili osnivači Biologique Recherche, Yvan i Josette Allouche, amblematski je proizvod tvrtke protiv crvenila već više od 15 godina. Smiruje i pomaže smanjiti crvenilo, a istovremeno jača zaštitnu barijeru kože. Na temelju najnovijih znanstvenih dostignuća, Biologique Recherche uspio je preoblikovati ovu klasičnu kremu za još temeljitije djelovanje na probleme povezane s rozacejom. Ova nova kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih zbog svog specifičnog djelovanja na kožno crvenilo, pomaže u prevenciji i smanjenju vidljivih znakova rozaceje djelujući na reaktivnost kože koja uzrokuje privremeno crvenilo i na pojavu kapilara što izaziva kronične oblike crvenila. Reaktivna epiderma i koža izložena stresu odmah je smirena, bolje se može obraniti a ten ponovo postaje ujednačen. 

3 PLATFORME DJELOVANJA
Vaskularna / krvožilna platforma • Glukozid protiv crvenila: molekula koja kontrolira prolazno ili ustaljeno crvenilo, inhibirajući aktivnost receptora osjetljivosti na stres uzrokovan hranom ili toplinom te potičući krvožilnu otpornost, • Kompleks na bazi cvjetova arnike, Salomonovog pečata i šišarki čempresa: sa stimulirajućim, vazokonstriktivnim i drenirajućim svojstvima, • Ekstrakt bobica šisandre narančastih cvjetova: ograničava stvaranje novih krvnih žila i smanjuje krvožilne upale. Zaštitna platforma • Ester riže: s protuupalnim i antioksidativnim svojstvima, • Šećer koji štiti kožu: štiti i biostimulira prirodnu obranu kože, • Ekstrakt lista bijelog čaja: za obnavljanje sjaja i vitalnosti kože ograničavanjem pojave crvenila, koje se javlja osobito kao posljedica štetnih utjecaja iz okoliša. Ekstrakt bijelog čaja također ima antioksidativna i protuupalna svojstva. Platforma obnavljanja lipida • Biljni lamelni fosfolipidi: djeluju poput istinske «druge kože» i pomažu u obnavljanju kožne barijere. Posjeduju svojstva obnavljanja lipida, hidracije, zaštite i restrukturiranja. 

PREDNOSTI
Nanesena na očišćenu kožu ujutro i / ili navečer, Crème Verte Espoir A.R. koži pruža višestruke prednosti: • Ublažava pojavu kapilara • Smanjuje proširenost i intenzitet crvenila • Štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i ograničava upalne reakcije • Jača epidermu • Poboljšava kvalitetu kože • Smiruje i donosi ugodnost

You Might Also Like

0 Comments