Nastavak uspješnice Wine & Music Night u Labinu

Nakon čarobnog prvog ovogodišnjeg izdanja manifestacije za ljubitelje vina, hrane i dobre glazbe, Wine & Music Night, Turistička zajednica Labin Rabac pripremila je nastavak ove gastro i eno uspješnice. Prekrasno uređen ambijent Parka hrvatskih branitelja u Labinu ovaj petak ponovno će ugostiti ponajbolje istarske vinare i destilere, a već poznata gurmanska selekcija ovog puta dobit će i pojačanje uzbudljivih proizvoda lokalnih OPG-ova.

Bliži se sredina srpnja pa noći više nisu friške, ali zato je tu udruga lokalnih vinara, članova Udruge Trs, uključujući vina Baćac, Čule, De Fredi, Fuhtar, Glavičić, Gobo, Juričić i Kos, koja će posjetitelje osvježiti svojom ponudom vrhunskih vina. Ova selekcija će biti upotpunjena vinima vinarija Matiška, Miletić, Milevoj, Negri, Perinić, Prskalo, Vosilla, kao i vinima Zahtila.

Kako vino i hrana idu ruku pod ruku, Wine & Music Night ne bi bio potpun bez već tradicionalne gastronomske ponude Pop-Up 66 powered by Fast66. Na jelovniku će se naći i domaći kozji sirevi OPG-a Dol, a za one malo žešćeg ukusa, TZ Labin pripremio je pravu poslasticu - ljute umake obiteljskog OPG-a Forto, koji svoje proizvode izrađuje od čak 27 različitih vrsta papričica, na prirodan način.

Posjetitelji će imati priliku uživati i u proizvodima mlade labinske pivovare, Labona Craft Brewery, kao i u ljetnim koktelima te likerima obiteljske destilerije Krulčić, koja već gotovo dva desetljeća neumorno proizvodi jedinstvene destilate, u skladu s istarskom tradicijom.

Program već tradicionalno počinje u 20 sati, a za odličnu glazbenu podlogu ovog puta pobrinut će se jazz ansambl Denis Razz Adjustable Group i Lovro Mirth, nakon kojeg će rasplesane posjetitelje DJ Haris držati na nogama do kasnih noćnih sati.

Pridružite nam se 12.7. u Labinu jer ništa ne spaja ljude kao vrhunsko vino, ukusna hrana i dobra glazba!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt