Pobijedite zimski blues uz Veseli Karite!


Na samome vrhuncu zime, često se prisjećamo toplih ljetnih dana koji su sada već daleko iza nas, a skorašnje proljeće i njegovo bujno zelenilo prožeto cvrkutom ptica čini se još nedostižno. Zimski blues poznat je i kao sezonska depresija uzrokovana nedovoljnom količinom sunčevog dnevnog svjetla i manjkom vitamina D – prirodnog antidepresiva, a samim time zima mnogima nije jedno od omiljenih godišnjih doba. Osim manjka danjeg svjetla i uvijek potrebnih sretnih trenutaka, i naša koža ispašta kada zima postane oštra – mnogi navode kako je upravo iznimno suha koža ono što ih najviše muči tijekom zimskih mjeseci... ali, sada je ovdje pravo rješenje. Nova, limitirana karite kolekcija iz L'Occitanea unijet će veselje u zimu i tmurne dane – i to toliko da će vaše raspoloženje biti kao obasjano nježnim zrakama sunca. 

PATENTIRANI MIRIS ZA SRETNO RASPOLOŽENJE
Veseli Karite Žuta je simbol sunca, optimizma i energije – to je prepoznatljiva boja L'Occitanea koja predstavlja Provansu i njezine prirodne blagodati. A sada je isprepletena višebojnim dizajnom nove karite kolekcije hrabro se odupirući zimskom sivilu. Osim veselih boja modernog dizajna, miris je još jedna karakteristika koja će izmamiti osmijeh na vaše lice – poput zrake sunca osvijetlit će vaše raspoloženje. Patentirani iskričavi citrusni miris donosi neodoljive note đumbira te dokazano budi osjetila i donosi val energije kod 88 % ljudi*. Voćni sastojci u mislima će vas odvesti u omiljeni sunčan dan prožet smijehom i veseljem. Limitirana kolekcija Veseli Karite donosi četiri zanimljiva proizvoda: Kremu za ruke, Kremu za tuširanje, te Ultrabogatu i Ultralaganu kremu za tijelo. 

IKONIČNA KARITE KOLEKCIJA – OBOŽAVANA DILJEM SVIJETA
Karite je stablo porijeklom iz Zapadne Afrike, a ime karite (shea) znači »onaj koji daje život« pa je tako stablo karitea poznato i kao »sveto stablo« te »stablo života«. Karite maslac se u Burkini Faso naziva »žensko zlato« jer prema tradiciji, samo žene beru karite orahe i rade karite maslac. Žene u Burkini Faso temelj su društva i igraju ključnu ulogu u ekonomskom i socijalnom razvoju zemlje. Priča o L'OCCITANEU i proizvođačicama karite maslaca iz Burkine Faso započela je 1980-ih. Od tada se izgradilo zajedničko razvojno partnerstvo i blizak, podržavajući odnos. U početku je tamo radilo desetak žena, a sada ih ima preko 10.000! Od 2009. godine, lanac opskrbe karite maslacem je 100 % poštena trgovina (Fair Trade certifikat prema standardu Fair for Life dostupno na www.fairforlife.org). Danas je ovaj sastojak postao jedan od najprepoznatljivijih i najtraženijih u L'Occitaneu. Nije iznenađujuće ako pogledamo njegove nevjerojatne učinke: hrani i obnavlja kožu, štiti je i omekšava, pruža joj nanadmašiv osjećaj ugode. L'Occitane ove zime, osim veselih noviteta, trenutno u ponudi ima i setove po promotivnim cijenama. Otkrijte koji su, kao i više informacija o novoj kolekciji i njezinim načelima na www.loccitane.hr ili na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

You Might Also Like

0 Comments