Winter Sale u Designer Outletu Croatia - savršena prilika za isplativa modna ulaganja


Iako ove zime najviše vremena provodimo doma, rijetko kome je promaknulo baciti pogled na ponude zimskih sniženja i vjerujemo da niste ostali razočarani. S godinama smo naučili da je razdoblje SALE-a period kad se najviše isplati kupovati, a kako je siječanj već tradicionalno postao period promjena i novih odluka, ove smo godine u potrazi za onim komadima koji će definitivno začiniti naš dosadašnji stil i uz koje naše modne kombinacije neće proći nezapaženo. Modnih stilova ima zaista puno, i dok su neki bolje prihvaćeni i svakodnevni, drugi su osebujniji i pomalo odudaraju od uobičajenog. U oba slučaja, ključnu ulogu odigrat će stil, a mi smo odabrali četiri stylish looka iz kojih ćete sigurno izdvojiti pokoji komad koji će se zadržati u vašem ormaru dulje od jedne sezone. 

RETRO COOL
U ''novom normalnom'' smo višesatno ispijanje kava u kafićima zamijenili šetnjom gradom uz coffee2go, a svaka nova okolnost zahtjeva i odgovarajući outfit. U novu normalu unosimo malo starog dobrog stila i predlažemo kombinaciju cool tregerica i casual pulovera koji uz dominantan kaput upečatljive boje sigurno iskače iz uobičajene mase subotnje gradske špice. 

ZAKON SLOJEVA
Klasično slojevito odijevanje nikada neće izaći iz mode, ali ove zime mu se pridružuje novi trend koji možda nije svakodnevno nosiv. O sakoima uglavnom pričamo u proljetnim i jesenskim kombinacijama, ali ne vidimo ništa loše ni u zimskom outfitu u kojem trendi sako preuzima ulogu kaputa, dapače, ovaj outfit je kao stvoren za sunčane dane i nešto toplije zimske temperature. 

SMART CASUAL
Već smo pomalo zaboravili na uobičajene poslovne sastanke i formalnosti koje nam nameću, a jedna od njih je zasigurno i dress code. Smart casual look predstavlja ublaženu verziju poslovnog odijevanja i jedna je od onih kombinacija koje smatramo multifunkcionalnim. Dovoljno je profinjena za ured ili poslovni ručak, a opet dovoljno udobna i cool da se osjećate sjajno u odjeći koju nosite. 

ZIMSKI EVERGREEN
Ono što nas posljednjih sezona oduševljava je modna sloboda u odabiru pletiva. Topla i mekana pletiva omiljeni su odabir u hladno doba godine, obožavamo ih uskladiti s modnim detaljima poput torbe ili kape, a uz udoban trendi kaput čine savršen, udoban i topao zimski outfit. Posebnu pažnju u kreiranju outfita uvijek pridajemo odabiru obuće. Obuća je uvijek imala, ima i imat će posebnu ulogu u modnom izričaju i još im se nitko nije ni izdaleka približio. Već nekoliko sezona nam je sasvim uobičajeno zimi viđati proljetne cipele ili u toplije doba godine posegnuti za čizmicama. Ponovit ćemo, najbitniji je stil! Sezonska sniženja su idealna prilika za stilski refresh, a u Designer Outletu Croatia vas očekuje do 70% popusta u trgovinama Hugo Boss, Armani Exchange, Guess, Replay, Five Star Fashion, Pepe Jeans ili Corso Roma. Fashion inspiracije pripremila je modna blogerica Ana Bacinger, a artikli su dostupni u Designer Outletu Croatia. Winter Sale ponude možete pronaći i na https://www.designeroutletcroatia.com

You Might Also Like

0 Comments