Miris koji je uzbudljiv kao ljeto


Sunčeve zrake na koži, lagani povjetarac i tirkizno more, užareno sunce na nebu i beskrajna zlatna pješčana plaža – to je Betty Barclay Pure Sun. Jedinstveni intenzivni miris kojim ćete uroniti u ljetne ljepote. Kao proširenje uspješnog mirisa Betty Barclay Pure Style, i Betty Barclay Pure Sun zrači samopouzdanom ženstvenošću i emocionalnom senzualnošću – ovog puta nadahnutom vrlo posebnim omiljenim mjestom: ljeto – sunce – plaža. Dostupno u prodaji s prvim sunčevim zrakama u proljeće, od ožujka 2021. 

Poljubac sunca
Mirisi Betty Barclay zrače ženstvenošću i ženskim stavom prema životu – i pružaju ženi priliku da u bilo kojem trenutku podcrta upravo one aspekte svoje osobnosti koje bi u tom trenutku željela iskusiti. Ako volite Betty Barclay Pure Sun, volite miris kreme za sunčanje na koži i pijesak pod nogama. Ne možete se zasititi šarenih, intenzivnih boja i osjećaja trnaca koji prolaze kroz vas kada vas zagrijavaju sunčeve zrake – ti su doživljaji ujedinjeni u novom mirisu Betty Barclay Pure Sun. 

Ljetni miris
Ženstvene, nježne mirisne note svoje prethodnice Betty Barclay Pure Style dopunjuju Betty Barclay Pure Sun svježim intenzitetom ljeta i tako stvaraju pravo mirisno iskustvo. Dijamantna orhideja, magnolija i pustinjsko zlato otvaraju svjež i aromatičan uvod u miris. Srž je zadivljujuća kreacija cvijeta lotosa, nerolija i rijetkog ružičastog cvijeta jabuke – jedinstveni mirisni koktel koji otkriva zanosnu senzualnost i vibrirajuću toplinu. Benzoin, sandalovina i drvo hinoki daju mekoj podlozi dubinu i skladno zaokružuju kompoziciju. Betty Barclay Pure Sun podsjeća na duge, nezaboravne ljetne dane – i budi čežnju za njima u nama. Još jedan razlog za bezbrižni ljetni osjećaj veganski su sastojci.

You Might Also Like

0 Comments