Napokon make-up koji je dobar za vašu kožu!


Svi znamo kako je posljednih godina industrija ljepote doživjela je pravu renesansu. Proizvodi su postali višenamjenski - nježni i njegujući kada je njega kože u pitanju, te izdržljivi i kvalitetni kada je make-up u pitanju. Zato su se proizvodi koji imaju i dekorativnu i preparativnu ulogu našli se u samom središtu beauty industrije, te opstali kroz vrijeme. Ponekad žene daju prednost šminkanju ispred njege, ali to nikako nije preporučljivo. Make up svakako pomaže da se osjećamo samouvjereno, no problem nastaje kada se počnemo previše oslanjati na moć šminke. Ukoliko ne možemo napustiti kuću bez make up-a, ne činimo svojoj koži uslugu. Šminka poznatih svjetskih šminkera i vjerni saveznik ženske ljepote, Max Factor, predstavlja kolekciju proizvoda pod nazivom ''Good for your skin''.Primarna zadaća kolekcije je da zaštiti kožu i sakrije sve nepravilnosti te je prilagođena potrebama žena svih dobnih skupina. Moderan način života zahtjeva kvalitetnu brigu o koži te korištenje visokokvalitetnih i prirodnih sastojaka. ''Good for your skin'' proizvodi baziraju se na prirodnim uljima, biotinu, keratinu, pčelinjem vosku te hijaluronskoj kiselini koji zajedno čine vjernog i moćnog saveznika u očuvanju zdravlja i izgleda naše kože. Max Factor, kao i uvijek, ima drugačiji pristup koži za svaku dob, kako bi se postigli optimalni rezultati.

20 – 34 GODINA!
Mladenačka koža treba jednostavnu rutinu, najvažnije je da koža diše. Nisu potrebno jako prekrivanje. Jedan od noviteta iz kolekcije je Miracle Second Skin tekući puder, koji kako i samo ime kaže, pruža prirodan izgled te istovremeno njeguje kožu. Sadrži prirodni derivat kokosova mlijeka stopljen s probioticima i zaštitnim faktorom 20, koji pomažu u obrani kože od štetnih vanjskih utjecaja. Rezultat je lagana podloga koja sakriva nepravilnost bez ikakva osjećaja težine. Za savršeno oblikovane obrve tu je Max Factor Brow Shaper koji se odlično uklapa s Lash Revival maskarom koja zbog svoje inovativne formule obogaćene ekstraktom biljke bambusa služi kao idealna njega za naše trepavice. 

35-45 GODINA!
Kada dođemo u tridesete krajnje je vrijeme da malo više pažnje posvetimo svojoj koži, ona počinje zahtijevati konkretniju njegu koja se fokusira na ublažavanje prvih znakova starenja. Zbog toga je bitno da podloga bude lagana i njegujuća kako ne bi dodatno istaknuli određene nepravilnosti. Zahvaljujući novoj Flexi-Hold tehnologiji, puder Facefinity All Day Flawlles 3u1 stapa se s kožom, „ne puca“ i ne nakuplja se u pregibima kože te osigurava ugodan osjećaj tijekom cijelog dana. Sadrži i SPF 20 koji dodatno štiti kožu od vanjskih utjecaja. Zbog svoje inovativne cream-to-powder formule, Colour X-pert Soft Touch paleta sjenila za oči pruža impresivnu pigmentaciju i postojanost, lako se blenda i nanosi te se savršeno upotpunjuje s False Lash Effect Raven maskarom koja sadrži 50% više vlakana u četkici. Osiguran je dramatičan volumen i njegujuća formula za naše trepavice. 

45+ GODINA!
Ulaskom u četrdesete godine, naša koža prolazi kroz određene promjene koje su povezane s gubitkom kolagena i elastičnosti. Pravilnim odabirom šminke i njezinim nanošenjem mogu se sakriti određene mane te istaknuti prednosti na našem licu. Radiance Lift tekući puder obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja dubinski hrani našu kožu te zahvaljujući svjetlucavim česticama pruža joj zdrav i blistav izgled, a formula je obogaćena anti-age kompleksom. Uz zdrav i blistav izgled kože, svježinu dodajte pomoću Max Factor Creme Puff Blush rumenila koje sadrži biserne čestice uz koje svaka koža djeluje blistavo. Makeup rutinu zaokružite nanošenjem Masterpiece Max maskare za maksimalno produljenje i njegovan izgled trepavica.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt