Imamo rješenje za problematičnu kožu i ljetne tegobe!


Ljeto je mnogima omiljeno godišnje doba i to s dobrim razlogom. Napokon možete uživati ​​u toplom vremenu, aktivnostima na otvorenom i kupanju u moru. S toplim vremenom, međutim, često zaboravimo koliko je važno zaštititi i njegovati svoju kožu, jer ljeto sa sobom nosi i razne probleme s kožom poput opeklina od sunca, suhe i nadražene kože te osipa od vrućine. 

Toplina i vlaga vašoj koži mogu oduzeti prirodna ulja, što upravo dovodi do suhoće i iritacije. Ako inače imate suhu kožu, tada voda u bazenu ili izlaganje suncu mogu samo sve pogoršati. No, postoji rješenje za sve te probleme. Zeotex Derm krema je posebno formulirana kako bi pružila potpunu njegu i olakšanje za problematičnu kožu. Njena jedinstvena kombinacija sastojaka ciljano djeluje na probleme kao što su akne, prištići, crvenilo i iritacije, pomažući vam da povratite zdrav i blistav ten. Zahvaljujući svojoj formulaciji, ova krema pruža umirujući i regenerirajući učinak koji pomaže u ublažavanju iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i opeklina. Vaša koža će se osjećati hidratizirano, umireno i obnovljeno. 


Glavni sastojak ove kreme je aktivni mineral zeolit, poznat po svojoj sposobnosti upijanja i detoksikacije. Zeolit djeluje kao prirodni čistač kože, uklanjajući toksine, višak masnoće i nečistoće koje mogu izazvati probleme na koži. Osim toga, Zeotex Derm krema sadrži antioksidanse koji pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala i vanjskih agresora. 

Uz odabir prave kreme možete se osjećati sigurni ljeti i samopouzdani u svojoj koži.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt