MODNI TRIJUMF 70. PULE


Svečanom dodjelom nagrada u Malom rimskom kazalištu završilo je 70., jubilarno izdanje Pulskog filmskog festivala. 

Prema dosadašnjim reakcijama publike, dvjema rasprodanim večerima u Areni, nacionalni je filmski festival svoj rođendan proslavio na najljepši način, i iako se kao što je to i uobičajeno na kraju festivala najviše priča o potencijalnim laureatima, uzbuđenja nije nedostajalo ni na crvenom tepihu. 

Tihana Lazović i Slavko Sobin, glavni protagonisti filma „Samo kad se smijem“ Vanje Juranić pred Arenu su došli stilski usklađeni u maniri pravih holivudskih zvijezda, i još jednom očitali modnu lekciju. Očito promišljeni „all black“ stylinzi upotpunjeni čipkom pokazali su se kao pun pogodak. Slučajno ili ne, s njima se uskladila i sama redateljica, što je na crvenom tepihu djelovalo vrlo elegantno. Tena Nemet Brankov u Puli je dokazala da je osim glumačkog talenta krasi i istančan osjećaj za modu. 

Tihana Lazović oduzimala je dah i primajući Zlatnu arenu za najbolju žensku ulogu, baš kao i modna veteranka Ivana Roščić, koja svoju modnu ljestvicu oduvijek drži visoko. Predsjednica stručnog žirija na ovogodišnjoj Puli Nives Ivanković tijekom cijelog festivala je pokazivala iznimnu modnu osviještenost, a tako je bilo i na samom zatvaranju.

Sve fotografije Pulskog filmskog festivala dostupne su na stranici www.pulafilmfestival.hr
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt