Viasat Explore najave za kolovoz 2023.


VIASAT EXPLORE CEE IZDVOJENO
KOLOVOZ 2023 

Australski lovci na zlato 
Premijerno od ponedjeljka 7. kolovoza u 21:00 

8. sezona 
Broj epizoda: 20 x 60 Minutaža 
Žanr: Dokumentarni/ reality/ tehnologija/ ekspedicija 
Naslov originala: Aussie Gold Hunters 
Godina: 2022 

Uz rekordne cijene goriva, rekordne temperature i rekordnu cijenu zlata, u ovoj seriji svjedočit ćemo još jednom rekordu. Gold Devilsi, koje samouvjereno predvode vođe timova Melanie Wood i Paul Mackie, postavili su si vrtoglav cilj od 2,6 milijuna dolara... Tako je, te legende lova na zlato idu na 1000 unci! No, nisu samo Mel i Paul ti koji kane doseći nove visine. Svaki od naših čvrstih i žilavih timova iz australskog zaleđa povećat će ulog, dovodeći mlade snage i čineći značajne korake nužne kako bi se dokopali glavne žile. Bilo da udvostručuju svoj cilj u zlatu poput Jacquija i Andrewa, sklapaju milijunske poslove poput Shanea Caligarija ili okupljaju posve nov tim poput Feralsa 2.0, ova sezona serije 'Australski lovci na zlato' bit će još uzbudljivija, odvažnija i donijeti više zlata no ikad! 

Tematski blok: Veliko ljetno iskapanje 
Svakog radnog dana navečer u kolovozu, od utorka 1. kolovoza u 19:10 

Pripremite se za nezaboravno ljeto pustolovina na kanalu Viasat Explore tijekom cijelog kolovoza. Divite se istinskim junacima svijeta rudarenja uz serije 'Potraga za žadom', 'Tirkizna groznica', 'Australski lovci na dragulje', 'Australski lovci na zlato: SOS za rudnik' i 'Australski lovci na zlato'! Pridružite se našim marljivim rudarima dok savladavaju izazove, otkrivaju vrijedne dragulje i postaju bogati! Priključite nam se u jednomjesečnom odavanju počasti predanim radnicima koji kopaju duboko u potrazi za nevjerojatnim bogatstvima. Ovog ljeta ne propustite rudarsku groznicu ekskluzivno na kanalu Viasat Explore! 


Ledeni ulov 
Nastavlja se od subote 5. kolovoza u 21:00 

1. sezona 
Broj epizoda: 13 x 60 Minutaža 
Žanr: Dokumentarni/ reality/ biznis/ priroda 
Naslov originala: Ice Cold Catch 
Godina: 2022 

Kad novoangažirani kooperant američke vojske i britanska stjuardesa na jahti dadu otkaz na svojim nezanimljivim poslovima kako bi se bavili odlično plaćenim ribolovom na Islandu, otkrivaju sasvim novi svijet odvažnih likova i neočekivanih rizika. Da bi uspjeli, oboje se moraju dokazati kao početnici u nesmiljenom i opasnom svijetu ribolova na atlantski bakalar. Na islandskim brodovima s parangalima može se naći i do 100 početnika godišnje, koji se okušavaju u jednom od najtežih poslova na svijetu. Revni i srčani, stižu iz zemalja širom svijeta željni dobre zarade i puni nade da će se domoći jako traženog posla mornara, gdje udio u ulovu može doseći i više od 6000 dolara tjedno. 

Tematski blok: Klub Explore - zlato 
Svakog radnog dana u kolovozu 

Srdačno vas pozivamo u Klub Explore, službeno mjesto za sve što ima veze s kanalom Viasat Explore. Donosimo vam maratone cijelih sezona svih vaših omiljenih emisija, od ponedjeljka do petka u dnevnom terminu, a ovog kolovoza, kako bismo proslavili premijeru osme sezone serije "Australski lovci na zlato' , posebnu pozornost posvećujemo našim prijateljima u australskom zaleđu! Želite osvježiti pamćenje, propustili ste nekoliko epizoda iz posljednje sezone ili samo želite provesti dan družeći se s najboljim ekipama na svijetu? Sad imate priliku za to!
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt