Ponekad je najbolje uživati u ugodno rashlađenom domu uz pametne gadgete


Ljeto pod klimom – uz ove pametne gadgete za dom nećete htjeti izlaziti iz kuće cijelo ljeto. Ljetne vrućine u punom su jeku, a toplinski val izgleda neće popuštati do kraja ljeta. Sve više ljudi, ako nisu na moru, preferira ostanak kod kuće pod klimom i ugodnim temperaturama. Ako pripadate toj skupini ljudi, imamo za vas gadgete koji će vaš dom učiniti pametnim. Osim najnovijih i najpopularnijih Apple uređaja i dodataka, Store Apple Premium Reseller u svom portfelju sadrži pametne gadgetima za funkcionalniji, sigurniji i pametniji dom. Donosimo nekoliko njih u koje ćete se zaljubiti na prvu i koji će vam olakšati svakodnevnicu.

BUDITE SIGURNI DA STE HIDRIRANI 
Već i ptice na grani znaju koliko je bitna hidratacija tijekom ljetnih mjeseci, a Moikit Cuptime2 pametna šalica za tople i hladne napitke može vam itekako pomoći u tome. Ova pametna šalica prati vaše navike hidracije uz inovaciju pametnog konzumiranja vode. Cuptime2 pametna šalica postiže željenu temperaturu vode, količinu vode koju konzumirate tijekom dana te vas čak motivira na pijenje vode u danu. Uređaj će blago vibrirati kako bi vas podsjetio da je vrijeme za hidraciju, a povezivanjem vašeg pametnog telefona obavijesti također stižu i na mobitel.


GASITE I PALITE UREĐAJE U DOMU U JEDNOM KLIKU 
Svoje električne uređaje možete paliti i gasiti iz udobnosti svog kauča ili usputno u prolazu hodnikom ili prostorijom, samo jednim pritiskom na Fibaro The Button. Gumb se može postaviti gotovo bilo gdje, pričvrstiti na određeno mjesto ili pomicati po potrebi i možete upravljati s uređajima i svjetlima spojenim na Fibaro System ili na Home Kit. Osim za paljenje i gašenje uređaja po kući, Fibaro The Button možete koristiti i za poslovne aktivnosti, ali čak i u hitnim slučajevima za brzi kontakt ili poziv u pomoć.


PRETVORITE SVOJ MOBITEL ILI SAT U PAMETNI KLJUČ 
Koliko puta se dogodilo da ne možete pronaći ključ u moru stvari koje držite u svojoj torbi ili da imate pune ruke vrećica? Mobitel ili pametni sat uvijek su pri ruci, stoga zašto ne biste otvarali svoja vrata upravo pametnim telefonom ili satom? Nuki Smart Lock pruža vam revoluciju u otvaranju vrata svog doma, nakon čega se nikada nećete htjeti vratiti natrag. Jednostavnim klikom otvorite ili zaključajte svoja ulazna vrata, kroz aplikaciju pratite tko je došao ili otišao te dijelite svoj digitalni ključ s obitelji i prijateljima. Toliko je jednostavno, a toliko sigurno uz certifikat o sigurnosti.


OPTIMIZIRAJTE POTROŠNJU ENERGIJE I ZAŠTITITE SE OD KRATKIH SPOJEVA 
Dok ste u svom domu, mnoštvo uređaja uključeno je u utičnice, a nerijetko se dogodi da vam nedostaje produžnih kabela za sve uređaje. Međutim, bitno je optimizirati potrošnju energije svih spojenih uređaja, a upravo to vam omogućuje Eve Energy Strip produžni kabel u čijem korištenju mnogi ljubitelji pametnih gadgeta uživaju. Uz Eve Energy Strip možete pojedinačno kontrolirajte tri utičnice pomoću aplikacije ili Siri. Sinkronizirajte rasvjetu i elektroniku sa svojim dnevnim ritmom. Budite uvjereni da su vaši povezani uređaji zaštićeni i da je potrošnja energije optimizirana.


JESMO LI ZATVORILI VRATA I PROZORE? 
Ako se već i odlučite na izlazak iz svog doma, nemojte se zamarati jeste li zatvorili vrata ili prozore, jednostavno pitajte Siri ili provjerite u Eve Door & Window aplikaciji. Čak i ako niste, to uvijek možete učiniti iz daljine, jednostavnim klikom na svoj pametni mobitel. Uz pametnu tehnologiju primajte obavijesti kada se nešto dogodi kod kuće. Vi odlučujete kada želite primati obavijesti: bilo kada ili samo kada nitko nije kod kuće.UREĐAJI ZA PAMETNI DOM NA JEDNOM MJESTU 
Osim ovih pametnih gadgeta, Store Apple Premium Reseller pobrinuo se da vaš dom bude u skladu s vremenom u kojemu živimo. Sve proizvode možete pogledati i kupiti osobno u Store prodajnom mjestu u Shopping Centru Cvjetni u Zagrebu, a ako ste ipak ljubitelj online shoppinga, sve proizvode možete naručiti iz udobnosti svog naslonjača putem Store web shopa.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt