Splitsko 'ludilo brale': Splićani uživali u letu balonom i odličnoj zabavi uz more


Omiljeni brend u svom neobičnom i prepoznatljivom stilu ponovno je oduševio sve prisutne, ovaj put u Splitu na promociji Flore Adore, limitiranog ljetnog izdanja savršenog cvjetnog okusa. 
Ta divna splitska noć spektakularnog sadržaja smiksala je odličan, spicy koktel dobre atmosfere, a splitska večer je gradirala do sjajne zabave, kako i priliči ljetu na Jadranu. 

Da je sve na visini zadatka, Splićani su potvrdili svojim poznatim komentarom ' ludilo brale'. O čemu se radilo? U splitskom Tenis baru, tik do žala, uz miris mora, prepoznatljive ilustracije a most unusal balona, kao da su nakratko oživjele. Dobra vibra, šušur i umjetnost kojima vjerno dočaravaju jednu uspješnu priču pretočila se u stvarnost i to u 'najlipšem gradu na svitu' kako mu tepaju njegovi sugrađani. 


Nedugo nakon što je sunce bućnulo u splitsko more, pogledi su bili uprti prema zvjezdanom nebu, a svi ljubitelji visine i adrenalina, podigli su se a most unusual balonom gdje ih je dočekao panoramski pogled na Split. 

No, imali smo još jedan razlog za pogled prema zvijezdama jer je na raspolaganju bio i teleskop, naravno u potpuno neobičnom izdanju. 

Uz dobru glazbu, okuse i miris mora u odličnoj atmosferi najveće iznenađenje uslijedilo je kad je s visine iz košare most unusual balona, kliznula crvena svila s hrabrom plesačicom koja je izvela poznati senzualni ples na svili s elementima vrhunskih akrobacija. Most unusual večer također je začinila još neobičnija barmenica na štulama koja je vidno iznenadila goste. 


Novi cvjetni okus – nova dimenzija 

S obzirom na reakciju publike i naših influencera koji su imali štošta za snimati, splitska večer zaključena je komentarom u maniri dežurnih FB komentatora 'pametnom dosta', a mi kažemo nikad dosta dobre zabave, ali i da uvijek može još bolje. Upravo tako je i s novim okusima omiljenog ljetnog pića koji osvaja drugačijim notama opravdavajući naziv novog labela Flora Adora.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt