Moćna obitelj i smrtonosna igra. Pripremite se za uzbudljivu i napetu vožnju!


Catherine Steadman: Obiteljske igre 

Od autorice uspješnice „Nešto je u vodi“ stigla je nova napeta poslastica koja je prepuna sjajno osmišljenih preokreta i briljantnih likova. „Obiteljske igre“ u prijevodu Marine Batinice neodoljivi su psihološki triler koji će ispuniti očekivanja svakog ljubitelja žanra. Milijunaši, brak i ubojstvo čine moćan koktel u ovoj priči koja plijeni pažnju, smještenoj među superbogate članove njujorške elite. 

„Obiteljske igre“ je četvrta knjiga Catherine Steadman i odmah je poharala svjetske top liste nakon što ju je slavna glumica Reese Witherspoon uvrstila u svoj knjižni klub Hello Sunshine. Svoju oduševljenost Steadmaninim pisanjem Witherspoon ne skriva, a u roman „Nešto je u vodi“ se toliko zaljubila da je sa vlastitom produkcijskom kućom odlučila snimiti film, za koji se nada da će jednako tako oduševiti mnogobrojnu publiku. 

Catherine Steadman svoju karijeru započela je kao glumica, a onda je 2018. godine potvrdila da je vrhunska i u pisanju romana. Čitatelji Goodreadsa su romane „Nešto je u vodi“ i „Obiteljske igre“ nominirali najbolje knjige u kategoriji krimića i trilera. Steadman je prije pisanja romana, najveću slavu stekla glumeći u serijama Downton Abbeyu i Tutankhamunu. 


RADNJA: 
Književnica Harriet zaručena je za naizgled savršenog Edwarda, nasljednika bajoslovno bogate i moćne obitelji Holbeck, od koje se posljednjih godina otuđio. Harry, koja je u djetinjstvu izgubila obitelj, osjeća kako je privlače glamur i sofisticiranost Holbeckovih, koji je dočekuju raširenih ruku. No, sve se mijenja kada upozna glavu obitelji, magnetičnog Roberta, koji joj daje snimku šokantne ispovijedi. 

Zašto ju je povjerio baš Harry? Je li Robert otkrio mračne tajne iz njezine prošlosti? Je li ovo samo test njezine odanosti ili nešto mnogo mračnije? Dok traga za istinom, Harry sudjeluje u surovim božićnim tradicijama obitelji Holbeck, igrama koje bi vrlo lako mogle postati smrtonosne.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt