S ČIME TUŠIRATI SUHU KOŽU NAKON IZLAGANJA SUNCU? A-DERMA EXOMEGA ULJE OSVAJA NA PRVU


Sunce i more mnogima su omiljena kombinacija. No, s čime tuširati suhu kožu nakon uživanja u omiljenim aktivnostima tijekom ljeta? Odgovor pronađite u popularnoj A-Derma Exomega liniji za higijenu i njegu suhe kože te kože sklone atopijskom ekcemu. Isprobajte Exomega Control emolijentno ulje za tuširanje, koje će osvojiti vašu kožu već nakon prvog tuširanja. 

Ovo ulje za tuširanje nježno čisti i hrani kožu te već nakon prvog tuširanja pruža 100% umirujuće djelovanje. Riječ je o sindetu, bez sapuna, bogate, ugodne teksture koja se lako ispire. Ulje sadrži 91% sastojaka prirodnog podrijetla i ekstrakt izdanaka Rhealba ® zobi iz organskog uzgoja. Rhealba® zob, dermatološka zob, uravnotežuje, umiruje i obnavlja fragilnu kožu. Trostruko djelovanje, zajedno s optimalnom podnošljivošću, učinilo je ovu jedinstvenu i ekskluzivnu djelatnu tvar zaštitnim znakom A-DERME. 


Exomega Control emolijentno ulje posebno je i po tome jer ga može koristiti cijela obitelj, već od prvog dana života. Fiziološkog je pH, sigurno za primjenu na licu i tijelu i ne peče oči. Formula je biorazgradiva i sadrži minimalni broj sastojaka, ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla te je boca napravljena od 100% reciklirane plastike. Trenutno nakon tuširanja koža je 100% umirena, mekana i zaštićena*. Idealna higijena nakon izlaganja suncu! 

*Ispitivanje podnošljivosti i učinkovitosti na 43 ispitanika (dojenčad, djeca, odrasli). 
Rezultati 7. dan primjene, odmah nakon tuširanja. 

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite: 
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt