'DAN ZAGLAVA' RAZOTKRIO NEKE TALENTE MEĐU GLUMCIMA

 Domagoj Ivanković: „'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili, užasno smo zadovoljni s njom“ 

Posebno veselo bilo je u ovotjednoj epizodi serije 'Kumovi' a gledatelji su imali prilike svjedočiti i manje poznatom talentu dvojice glumaca. Lovre Kondža (Martin) i Domagoj Ivanković (Josip) u sastavu 'Duo Kvaka' pokazali su zavidan glazbeni talent. Ne samo da su pjevali, nego su i odsvirali pjesmu koju su sami skladali. Naime, u epizodi se slavio Dan Zaglava, a svatko je od likova na trenutak zaboravio svoje probleme te je mjestom zavladalo dobro raspoloženje.

Lovro i Domagoj otkrili su kako je došla ideja za pjesmu koju su za vrijeme snimanja scene uživo izveli te sviraju li i inače. „Lovre i ja smo dobili super zadatak, a to je napisati par pjesama – znači ovo je samo jedna u nizu od par pjesama koje smo skladali za seriju. 'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili, užasno smo zadovoljni s njom“, ponosno je istaknuo Domagoj koji uz gitaru svira i mandolinu. I jedan i drugi završili su osnovnu glazbenu školu, a pomalo im ide i pjevanje, kažu kroz smijeh.

Bilo je čak malih problema s inspiracijom za ovu pjesmu, priznaje Lovro, jer nije jedina koju su stvarali: „Bilo je malo kočnica, ali uspjeli smo ju iznijeti i jako sam zadovoljan kako je to sve ispalo.“ Oba instrumenta koje je publika imala prilike vidjeti Domagojevi su, a posebno je ponosan na gitaru na kojoj je završio osnovnu školu. Uvijek su ga zanimali instrumenti, pa je za studiranja počeo vladati većim brojem instrumenata.

S druge strane u borbi je bio 'Duo Janjčić' i izveo je tradicionalnu ojkalicu. Marko Šank (Mijo Kevo) i Petar (Toni Malenica) pustili su glasove i nije ih ni Milica (Petra Kraljev) uspjela omesti u nastupu. Ipak, publiku je malo više razgalio 'Duo Kvaka' pa je zato osvojio slasnu janjetinu. Tradicionalno natjecanje Alka u tačkama okupila je Zaglavljane na trgu, a uzavrela atmosfera potrajala je sve do završetka natjecanja proslave Dana Zaglava. U žaru borbe pobjedu je odnijela Vesna (Olga Pakalović) uz pomoć Marka Šanka kao vozača tački.

Nove nastavke omiljene dramske serije 'Kumovi' ne propustite pratiti na Novoj TV!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt