Istražite razigrani šarm Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 linije maski

 Za korisnike koji žele očuvati svoje uređaje u najboljem stanju, maska ​​za telefon je neophodna. Štoviše, maske poboljšavaju mobilno iskustvo s dodatnom funkcionalnošću i neograničenim izborom stilova.

Kako bi korisnicima pomogao personalizirati svoje uređaje i zaštititi ih, Samsung Electronics je predstavio novu liniju prilagođenih maski za novi Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5.

Koristite S Pen s većom udobnošću: Galaxy Z Fold5 Slim S Pen maska.

Galaxy Z Fold5 Slim S Pen maska ima tanak dizajn u koji bez napora stane i Galaxy Z Fold5 i S Pen Fold. Osim atraktivnih boja, maska sadrži reciklirane plastične materijale[1] koji pomažu potrošačima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold, uz očuvanje planeta na umu.

Pisanje bilješki nikada nije bilo jednostavnije - izvadite S Pen Fold iz utora pritiskom na gumb i pohranite S Pen natrag u utor dok ne klikne na svoje mjesto. S Galaxy Z Fold5 Slim S Pen maskom, gubljenje S Pen Fold olovke postaje stvar prošlosti.

Brza i praktična iskustva gledanja: Galaxy Z Fold5 stojeća maska s remenom.

Kako biste maksimalno iskoristili impresivan zaslon Galaxy Z Fold5 uređaja, Galaxy Z Fold5 stojeća maska uključuje remen koji lako može poslužiti kao odvojivi stalak - omogućujući gledanje na cijelom zaslonu bilo gdje, bilo kada.

Nosač stvara udobno iskustvo gledanja bez ruku na Galaxy Z Fold5, dok pričvršćeni remen pruža stabilno i sigurno prianjanje za jednostavan prijenos.

Jednostavan, ali praktičan dizajn daje korisnicima mogućnost lake zamjene odvojivog nosača i remena za druge kompatibilne dodatke za masku - omogućujući potpunu prilagodbu koja će odgovarati njihovim potrebama uređaja i stilskim preferencijama.

Kao i Galaxy Z Fold5 Slim S Pen maska, Galaxy Z Fold5 stojeća maska s remenom koristi reciklirane materijale.[2]

Čvrsto, ali mekano: Galaxy Z Fold5 maska od eko kože.

Za one koji traže luksuzniju masku, Galaxy Z Fold5 maska od eko kože savršen je način za podizanje izgleda Galaxy Z Fold5 uređaja. Maska ima glatki vanjski dio i mekanu unutarnju podstavu koja čvrsto obuhvaća telefon. Maska je izrađena od materijala iz bio i biljnih izvora, uključujući kukuruz i druge reciklirane materijale.[3]

Dok neki dodaci za pametne telefone mogu biti neugodni za držanje tijekom duljeg vremena, Galaxy Z Fold maska od eko kože olakšava držanje i rukovanje uređajem tijekom cijelog dana. Sofisticiranim dizajnom koji se savršeno prilagođava, Galaxy Z Fold maska od eko kože osigurava korisnicima da su njihovi telefoni u sigurnim rukama i uvijek zaštićeni od oštećenja.

Minimalistički dizajn s maksimalnom prilagodbom: Galaxy Z Fold5 prozirna multifunkcionalna maska.

Neki korisnici preferiraju jednostavne maske koje im omogućuju da pokažu dizajn svojih uređaja. Galaxy Z Fold5 prozirna multifunkcionalna maska je savršena za to zahvaljujući prozirnom dizajnu koji omogućuje Galaxy Z Fold5 da zablista u originalnom sjaju.

Galaxy Z Fold5 prozirna multifunkcionalna maska ponovno definira pojam multifunkcionalnosti svojim fleksibilnim dodacima za različite situacije - od prstenova za fotografiranje do stalaka za gledanje videa i remenja za praktično nošenje.

Elegantne maske s mekim završetkom: Galaxy Z Flip5 silikonska maska s prstenom.

Galaxy Z Flip5 silikonska maska s prstenom spaja modu s funkcionalnošću dodajući dašak pastelnih boja na meku silikonsku masku prilagođenu svakom prstu. Maska i prsten dolaze u pet boja - menta, narančasta, lavanda, indigo i krem - i izrađeni su od recikliranih materijala.[4]

Kompaktno dizajnirana kako bi telefon ostao tanak, maska omogućava korisnicima praktično držanje i nošenje svog Galaxy Z Flip5 kamo god krenu.

Zaštita od vrha do dna: Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože.

Baš kao i maska za Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože izrađena je od ekološke kože za izdržljiv dizajn koji je napravljen da traje. Elegantna maska izrađena je od materijala[5] iz bio i biljnih izvora, poput kukuruza i recikliranih materijala, kako bi Galaxy Z Flip5 uređaju pružila osjećaj nadogradnje i održivosti. Kako bi osigurala da prepoznatljiv zglob Galaxy Z Flip5 uređaja ostane očuvan tijekom upotrebe, Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože obuhvaća zglob za dodatnu zaštitu.

Kristalno jasna prilagodljivost: Galaxy Z Flip5 prozirna multifunkcionalna maska.

Prikaz boje Galaxy Z Flip5 uređaja je jednostavan uz Galaxy Z Flip5 prozirnu multifunkcionalnu masku - bilo da je u boji mente, grafitnoj, krem ili boji lavande. Izrađena od recikliranih materijala[6] Galaxy Z Flip5 prozirna multifunkcionalna maska čini boju uređaja glavnom zvijezdom.

Slično kao i kod Galaxy Z Fold5 prozirne multifunkcionalne maske, Galaxy Z Flip5 prozirna multifunkcionalna maska dolazi s fleksibilnim dodatkom za poboljšanje upotrebljivosti uređaja u različitim situacijama.

Maske ne služe samo za zaštitu telefona - nove maske optimizirane za Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 ističu najbolje značajke svakog uređaja. Stilovima i dizajnom prilagođenim svakom životnom stilu, maske za Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 omogućuju potpunu personalizaciju za izvanredna mobilna iskustva.[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 Slim S Pen maske sadrži najmanje 15% recikliranog sadržaja koji potječe od potrošača (UL ECVP 2809).

[2] Plastični dio Galaxy Z Fold5 stojeće maske s remenom sadrži minimalno 15% recikliranih materijala koji su potekli od potrošača (UL ECVP 2809).

[3] Plastični dio Galaxy Z Fold5 maske od eko kože sadrži UL-certificirane reciklirane materijale. Galaxy Z Fold5 maska od eko kože (EF-VF946) sadrži minimalno 16% recikliranih materijala koji potječu od potrošača (UL ECVP 2809). Ova vrijednost mjeri se na temelju težine plastičnih dijelova.

*Galaxy Z Fold5 maska od eko kože sadrži minimalno 1% bioloških materijala (UL ECVP 9798).

** Vanjska maska Galaxy Z Fold5 maske od eko kože sadrži minimalno 10% bioloških materijala.

*** Galaxy Z Fold5 maska od eko kože izrađena je od sintetičkog materijala s karakteristikama sličnim koži, a ne od prave kože. Ekološke tvrdnje odnose se samo na reciklirane materijale.

[4] Plastični dio Galaxy Z Fold5 silikonske maske s prstenom sadrži minimalno 15% recikliranih materijala koji su potekli od potrošača (UL ECVP 2809).

[5] Plastični dio Galaxy Z Flip5 Flap maske od eko kože sadrži UL-certificirane reciklirane materijale. Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože (EF-VF731) sadrži minimalno 14% recikliranih materijala koji potječu od potrošača (UL ECVP 2809). Ova vrijednost mjeri se na temelju težine plastičnih dijelova.

*Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože sadrži minimalno 1% bioloških materijala (UL ECVP 9798).

** Vanjska Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože sadrži minimalno 11% bioloških materijala.

*** Galaxy Z Flip5 Flap maska od eko kože izrađena je od sintetičkog materijala s karakteristikama sličnim koži, a ne od prave kože. Ekološke tvrdnje odnose se samo na reciklirane materijale.

[6] Držač Galaxy Z Flip5 prozirne multifunkcionalne maske sadrži minimalno 9,3% recikliranih materijala koji su potekli od potrošača (UL ECVP 2809).

*Bočni gumb Galaxy Z Flip5 prozirne multifunkcionalne maske sadrži minimalno 34% bioloških materijala (UL ECVP 9798).

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt