DIOR: Nove boje i formule DIOR lakova za raskošnu jesen na noktima

 Nova Diorova paleta lakova za nokte nudi bogat spektar boja, od nježnih ružičastih do dubokih crvenih tonova. Svaka nijansa odražava modnu viziju brenda koja će vaše nokte obasjati vibrantnim jesenskim svjetlom i staviti ruke u središte pozornosti

 

Ove jeseni, Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa, podario je novi život kultnim lakovima za nokte. Mag iz Diora ne samo da je proširio njihovu kromatsku paletu dodajući nove luksuzne nijanse, nego je poboljšao formulaciju čineći ih još dugotrajnijima i postojanijima. Ovi neodoljivi novi klasici, spoj suvremenosti i bezvremenskog stila, postat će neizostavni dio svakog jesenskog outfita.

 

Peter Philips izjavio je: "Ideja je bila ponovo lansirati savršeno uravnoteženu paletu nijansi s izvanrednom novom formulom. Ova predivna priča označava početak uzbudljivog i raskošnog putovanja."

 

Novi lakovi prate kolekciju šminke za jesen 2023., u čijem je kreiranju Philipsa nadahnjivala paleta vatrenih jesenskih boja. Topli tonovi, istodobno suptilni i odvažni, intenzivno pigmentirani i raskošni, podsjećaju na najmekanija pletiva u koje ćete se poželjeti ušuškati dolaskom hladnijih dana. 

 

"Za oči sam kreirao tople nijanse inspirirane pletivom. Kao kontrast na usnama, tu je Dior Liquid Lacquer s ultrasjajnim, postojanim finishem. I za kraj, toplo i elegantno rumenilo", dodaje Philips.

 


Jesenska paleta koju čini 21 raskošna boja

Nova kolekcija Dior Vernis sastoji se od 21 nijanse, nudeći spektar boja od najsvjetlijih do najintenzivnijih tonova. Philips je predstavio šest ključnih nijansi koje savršeno odražavaju Diorov stil. Također, dodane su dvije limitirane boje koje se savršeno igraju jesenskim svjetlom. Kada je riječ o formuli, lakovi za nokte stvoreni su u Diorovim laboratorijima, a obogaćeni hranjivim uljem pistacija i ekstraktom božura, koji osiguravaju mekoću i zaštitu noktiju. Novo pakiranje je moderno, a sadrži i 7,5% recikliranog stakla te čep od 100% reciklirane plastike.

 

6 ključnih nijansi

Peter Philips predstavlja šest ključnih nijansi: savršeno bijelu 007 Jasmin i suprotnost, tamnu crnu 902 Pied-de-Poule, elegantnu 206 Gris Dior, intenzivno ponoćno plavu 796 Denim, slavljeničku perlasto zlatnu 513 J'adore i glamuroznu 720 Icône. Svaka boja, vibrantna i pigmentirana, dočarava jedan aspekt Diorova ormara.

 

Zadržavajući eleganciju, lakoću držanja i sigurnu prenosivost, bočica ima savršenu ergonomsku četkicu: fleksibilnu, ravnu i blago zaobljenu, omogućavajući jednostavnu i preciznu aplikaciju. Formule za njegu noktiju i ruku

 

Dior ne staje samo na lakovima, nego predstavlja i tretmane, uključujući Crème Abricot i Huile Abricot, koji njeguju i štite nokte.

 

Klasik od 1963. godine, Crème Abricot nudi formulu s uljem marelice, obogaćenu ekstraktom morske trave iz 100% prirodnog podrijetla. Ovaj ekstrakt, bogat taurinom na biljnoj bazi, poznat je po energetskim svojstvima, kao i sposobnosti jačanja noktiju.  Crème Abricot nanosi se oko nokta nježnom masažom, najbolje navečer kako bi tretman djelovao preko noći. Kultni favorit od 2014. godine, Huile Abricot, zaglađuje i jača nokte dok dubinski hidratizira zanoktice zahvaljujući uljima marelice, kamelija i argana. Ujutro ili uvečer, dovoljno je jednom prijeći četkicom preko svakog nokta.

 

Za savršenu manikuru, Base Vernis kombinira ulje marelice s ekstraktima božura i pistacija - savršenim triom sastojaka koji štite, jačaju i pripremaju nokte za nanošenje laka. Dior je odabrao ekstrakt božura za nježni efekt u formuli Nail Glowa i ulje marelice za Top Coat. Sva tri se mogu koristiti samostalno ili uz lakove za nokte kako bi se njega podigla na višu razinu. Na kraju, tu je Dissolvant Douceur, također s uljem marelice, za ritual uklanjanja laka lagano bez isušivanja noktiju.

 

Kampanja za ovu kolekciju odražava Diorovu viziju ljepote. Philips kaže: "Ova kampanja podsjeća nas na zlatno doba beauty editorijala - ikonsko lice okruženo predivnim nijansama laka za nokte", stavljajući tako nove lakove u središtu pozornosti jesenske kolekcije 2023.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt